Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legenda o Królu Poro

buli95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są jakieś nagrody za ten tryb?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Tak samo c*****e nagrody jak ten cały tryb - avatary z poro.

Opublikowano

A za ile gier?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Tyle, że takie ikonki są też do kupienia na zwykłym lolu. Pewnie nie dadzą ich za darmo skoro są po 250 rp w sklepie.

Opublikowano

Domyślam się, że będzie jak zawsze - ikony będą do zakupu, za kupno/wysłanie gifta i do zdobycia w grze. Poczekaj jeszcze chwilę, a podadzą informację. Cierpliwości! :)

Opublikowano

Tyle, że takie ikonki są też do kupienia na zwykłym lolu. Pewnie nie dadzą ich za darmo skoro są po 250 rp w sklepie.

Popatrz tutaj, a wszystkiego się dowiesz :)

http://promo.eune.leagueoflegends.com/pl/snowdown-2014/tracking/

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Dostał ktoś ikonę za wygraną ze świątecznym skinem?

Nie wiem, bo już tą ikonkę mam od X czasu :P

Ikonki do wygrania są tylko takie z nowego trybu:

657521418733340578515.png

Natomiast te, co podał @Hàsty są za 250 RP w IS. Chociaż wygląd Poro w grze zmienia się... :)

Opublikowano

Nie wiem, bo już tą ikonkę mam od X czasu :P

Ikonki do wygrania są tylko takie z nowego trybu:

657521418733340578515.png

Natomiast te, co podał @Hàsty są za 250 RP w IS. Chociaż wygląd Poro w grze zmienia się... :)

Mój błąd, już miałem tamtą ikonę ;_;

Opublikowano

Mam już jedną ikonę nie wiem jak z resztą ale walić to, zrobi się. 

Kogo polecacie banować w tym trybie? Bo rozważam nad Xerathem, bo duży zasięg ma.

Opublikowano

Czy ja naprawdę widzę tutaj ikonkę z 2013 Snowdown? Pracowite Rito. 

Opublikowano

Ja zagrałem świątecznym Nunu i wygrałem, dostałem ikonkę z poro, a tej z mieczykiem nie ;/ Muszę poczekać, czy ten mieczyk dostaje się za wygranie skinem z tego roku?

Opublikowano

Ja zagrałem świątecznym Nunu i wygrałem, dostałem ikonkę z poro, a tej z mieczykiem nie ;/ Muszę poczekać, czy ten mieczyk dostaje się za wygranie skinem z tego roku?

Musisz raczej wygrać ze skinem z tego roku :D

Można grać z tymi z tamtego roku. Na nagrodę musisz poczekać, max. 72h.

Fajne ikonki, ja już jedną mam :D

giphy.gif

Opublikowano

A jak tą ikonke się dostaje za 150 trafionych przeciwników i 65 króli to w jednym meczu musi być czy w kilku?

Opublikowano

A jak tą ikonke się dostaje za 150 trafionych przeciwników i 65 króli to w jednym meczu musi być czy w kilku?

Może być w kilku :)

Poza tymi ikonkami nie ma innych nagród.

Opublikowano

Czy ktoś dostał nagrodę tą pierwszą ? ( Stylizacja Snowdown)

Trzeba mieć tam chyba skórkę Snowdown

No tak. I musisz zagrać np Ziggsem z tą skórką na tym trybie.

Opublikowano

No i musisz mieć farta. Ja grając dwie gry na Legendzie Śnieżną Nidalką, dwie przegrane. >.< Ale co zrobisz nic nie zrobisz. :)

Opublikowano

Kurcze jestem ciekawa co się tam dostaje za to.

Kusi, żeby zakupić sobie skórkę i zagrać, ale jak są kijowe nagrody to szkoda RP ;D

Dlatego się pytam czy ktoś już grał i dostał Niespodziankę ?;p

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...