Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redakcja SFGAME

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zaproponować dodanie redakcji do działu SFGAME.

Dlaczego ?

Dział by odżył,

Ludzie wiedzieli by co się dzieje w grze,

artykuły itp.

Chętnie zajmę się takim działem.

Opublikowano

Jestem na TAK, pod warunkiem, że powstania redkacja VIA WWW i newsy będę z każdej gry, bo za mała jest 1. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jestem na TAK, pod warunkiem, że powstania redkacja VIA WWW i newsy będę z każdej gry, bo za mała jest 1. 

Opublikowano

Opublikowano

I jeszcze k***a redakcje strony o mnie profili każdego moda, nie, za dużo już ich jest.

Opublikowano

Jestem na nie. Trzeba znać jakiś umiar. Zaraz pojawi się propozycja redakcji 'zbanowani', aby wiedzieć 'co się dzieje w dziale, kto dostał bana itd.'

313561454060320945952.gif
Opublikowano

A co w takiej redakcji by się działo ? Aktualizacje gry co 4 miesiące, a działu z tego nie utrzymasz. 

W zależności od pracy administracji, nigdy aktualizacja nie pojawia się systematycznie, reasumując pojawia się ona z reguły miesiąc / 1,5 miesiąca. Większa aktualizacja niekiedy wchodzi raz na pół roku ale to szczegół.

Większość jest zdania, że nie warto wprowadzać redaktora do Sfgame z takim podejściem też nie powinno być np. redaktora metin2, minecrafta, lola itp.

- Aktualizacja w tych grach jest rzadkością ( nie chodzi mi o nowe postacie w lolu bo nie na tym polega aktualizacja gry )

Redaktor miałby takie same zadanie jak w innych działach.

I moim zdaniem jest dużo informacji które można przekazać użytkownikom sfgame - co tydzień pojawiają się eventy weekendowe, od czasu do czasu pojawi się nowy serwer, aktualizacja są częściej wprowadzane niż np. w metinie. Przerwy techniczne, zbliża się okres świąteczny także niespodzianki które będą kilka dni przed ujawniane również warto byłoby wypisać.

Jak najbardziej jestem za wprowadzeniem redaktora sfgame.

Opublikowano

Zbędne, w tej grze praktycznie nic się nie dzieje. Dobrze to ujął @Evaneth - jeśli zrobić redakcję do tej gry, to równie dobrze można zrobić redakcję do kosza i do zbanowanych..

Wiem co piszę - sam mam 250 poziom w tej grze i od tych trzech lat niewiele się zmieniło. Osobiście już odechciewa mi się w to grać.

nie

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Jestem za redakcją Via WWW i Single Player.

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Były plany co do redakcji via WWW, ale doprosić się adminów aby stworzyli działy graniczy z cudem.

Co do samej redakcji SFGAME to jestem na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...