Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Core zupdatowany

cereal0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Core nie dostał jeszcze update... @ powinien być za 1/2 h Ale wciąż skrypty nie będą super prawidłowo działać  + evadee na 100% nie będzie działał.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Czy na tym forum są jacyś moderatorzy, którzy pilnują porządku i dają od czasu do czasu jakieś warny i bany? Bo typ u góry zasłużył minimum na warna...

Opublikowano

większość tych dzieci powinna dostać bany i warny za  brak kultury osobistej. "Poznasz Polaka Po Debilizmie" jak czytam wasze posty tak to świadczy o was

Opublikowano

Mam nadzieję, że niedługo przekonam kogoś do zostania modem, mam ostatnio bardzo dużo czasu i spędzam mega dużo czasu na mpc a też irytują mnie zachowania coniektórych.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Mam nadzieję, że niedługo przekonam kogoś do zostania modem, mam ostatnio bardzo dużo czasu i spędzam mega dużo czasu na mpc a też irytują mnie zachowania coniektórych.

Takie posty nie maja sensu, az 400 postami i dopiero pierwszymi aktywnosciami w tym dziale nic nie zdzialasz. Ja juz tu siedzie z dwa lata i pomagam ludziom a na moda trzeba 'zasluzyc'.

@top

Jakies beznadziejne trolle pojawiaja sie caly czas, L# pewnie nie bedzie dzialac jsezcze przez dluzszy czas-na szczescie.

Tematy jak te powinny zostac pousuwane ze wzgledu na duzy spam w nich... Wiekszosc postow nic nie wnosi do tematu a jeszcze wiecej odbiega kompletnie od rzeczy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zdaje sobie sprawę jednak liczę, że z czasem zyskam więcej ;) A jeśli chodzi o MPC udzielałem się w MPC Coders od zarania dziejów i teraz postanowiłem się pobawić trochę tutaj :) Ale nie istotna kwestia. Zastanawia mnie czy z rana będzie już core. Wszystkim życzę Dobranoc :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

mimo wszystko najbardziej irytuje mnie rzucanie mięchem "bo k***a, ja p******e ja jebie nie bedzie k***a mac" ps. może jakiś admin by wziął za pysk tę dzieciarnię.

Opublikowano

oczywiscie sobota +1 dzien niedziela +1 dzien poniedzialek +! dzien i wtorek tez +1 dzien

<blockquote class="twitter-tweet" lang="pl"><p>The good things come to those who are patient. We need some additional time to work on the packets - doing things properly takes time :^ )</p>— LeagueSharp (@joduskame) <a href="https://twitter.com/joduskame/status/544609977542139904">grudzień 15, 2014</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
w wolnym tlumaczeniu : Mile rzeczy nadchodza do cierpliwych . Potrzebujemy troche dodatkowego czasu zeby popracowac nad pakietami - robienie rzeczy dokladnie zajmuje duzo czasu 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

oczywiscie sobota +1 dzien niedziela +1 dzien poniedzialek +! dzien i wtorek tez +1 dzien

<blockquote class="twitter-tweet" lang="pl"><p>The good things come to those who are patient. We need some additional time to work on the packets - doing things properly takes time :^ )</p>— LeagueSharp (@joduskame) <a href="https://twitter.com/joduskame/status/544609977542139904">grudzień 15, 2014</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
w wolnym tlumaczeniu : Mile rzeczy nadchodza do cierpliwych . Potrzebujemy troche dodatkowego czasu zeby popracowac nad pakietami - robienie rzeczy dokladnie zajmuje duzo czasu 

Bo wolicie poczekać ten tydzień i mieć all zrobione czy 2-3 dni i masa bugsplatów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...