Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny problem z komputerem.

Kavadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dawnego czasu komputer mi się bardzo zacinał tzn. "Brak odpowiedzi" postanowiłem kupić nowy zasilacz w piątek.. ale to nie ważne bo chodzi o te, że wczoraj korzystałem z komputera i oczywiście się zawiesił.. poczekałem z 15s, ale to nic nie dało więc wyłączyłem Go przez przytrzymanie przycisku uruchamiania komputera, włączam Go ponownie.. i zdziwienia bo nagle "windows" inaczej wygląda tzn. jakby był stary, jakiś XP. Ładuję się i nagle włącza się "startup repair", wciskam next po czym ładuję się pasek i po jakimś czasie pojawia się To:

Startup cannot repair this computer automatically.

Mam do wyboru, aby wcisnąć: send info abour this problem i dont send, próbowałem obydwa, ale komputer się wyłącza.

A i jeszcze dałem view problem details i znajduję się Tam coś takiego:

Problem signature:

Problem event name:startuprepairoffline

Problem signature01: 6.1.7600.16385

Problem signature02: 6.1.7600.16385

Problem signature03: unknow

Problem signature04: 21200259

Problem signature05: autofailover

Problem signature06: 5

Problem signature07: corruptregistry

OS version: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Locale id: 1033

Read our privacy statement online: i jakies linki.

Obawiam sie, że stracę moję zdjęcia - imprezy, urodziny. Kit z grami.. jak wiecie jak temu zaradzić to piszcię, dzięki.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Moim zdaniem powinienes przeinstalowac system, ale to szczegól, powiedz jaki zasilacz kupileś. Ale i tak mi sie wydaje, ze siadł ci system

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jeszcze zasilacza nie kupiłem, mam zamiar w piątek kupić Go. Był u mnie kolega i jutro przyniesie dysk i przeinstalować system.

Jeszcze zasilacza nie kupiłem, mam zamiar w piątek kupić Go. Był u mnie kolega i jutro przyniesie dysk i przeinstalować system.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...