Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Anevia.pl [HARD]

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I wlasnie na to czekałem! HARD! Mało ich a ten zapowiada sie prze- cudownie. Masa nowości, oryginalne pomysły gwarantuja mu pełen sukces! Zagram.

edit@ zobaczcie tylko na ich eventy! Tego jeszcze w Metinie nie było stąd sie nie dziwie, że sie nimi chwala w prezce :)

Opublikowano

Może nie ma w sobie nic wielkiego, ale odrobina nowinek zawsze ma w sobie to coś.
Polecam. ( :

Opublikowano

mmm grafika z która zapłaciłem... użyta oczywiście bez mojej zgody ani LEO... mmm <3 uwielbiam takie akcje ;) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

mmm grafika z która zapłaciłem... użyta oczywiście bez mojej zgody ani LEO... mmm <3 uwielbiam takie akcje ;)

tą grafike ma pare osób na dysku, w tym ja, także każdy kto za to zapłacił pozdro xD  xD

polecam polecam, zablokujcie kick hacka bo idioci będą się bawić.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Gram tu! Lubię klasyki bez zbędnych gówien. ;) powodzenia, mam nadzieje ze do startu ludzi przybędzie;>

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

tą grafike ma pare osób na dysku, w tym ja, także każdy kto za to zapłacił pozdro xD  xD

polecam polecam, zablokujcie kick hacka bo idioci będą się bawić.

to ze masz nie znaczy ze mozesz uzywac, poza tym administrator Anevi to również administrator Neavi, na której ta grafika miałabyć użyta, także nie wiem w czym wy problem widzicie. a kazdar niech lepiej sądem nie grozi już na tym PW

Opublikowano

to ze masz nie znaczy ze mozesz uzywac, poza tym administrator Anevi to również administrator Neavi, na której ta grafika miałabyć użyta, także nie wiem w czym wy problem widzicie. a kazdar niech lepiej sądem nie grozi już na tym PW

moge B)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...