Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 8 letni. Prosze o pomoc.

KosciuszkoBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parametry:

Procesor: intel® pentium® d cpu 2 80 ghz

Karta Graficzna: Asus Extreme AX550 Series - (wiem gowno ;d)

Ram: 2046MB (3 lata temu zmienilem z 512mb)

Zasilacz: nie pamietam nazwy, ale 400W (z pol roku temu zmienialem, bo stary juz mial zwarcia jakies ;d)

Czy po zmianie karty graficznej na hd 5770 pojdzie mi CS-GO?

Prosze o nie pisanie, ze zje*any komputer, bo sam o tym wiem - staruszek ;p

Opublikowano

na xp starczy 2gb. zasilacza napewno nie bede wymienial. pytam sie tylko czy po wymianie karty na hd 5770 pojdzie mi cs go. na lepsze gry nie licze.

Karta da radę, ale procek i zasilacz już nie wyrobią.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Nie, po prostu twój komputer to złom. Zasilacz musisz koniecznie wymienić, bo on nic nie utrzyma konkretnego, plus jest z czarnej listy. Na 2gb ram też będzie ciężko grać w csa.

czlowieku wszystko co napisales jest na oko. po 1 na cs go starczy 1gb, bo patrzalem na wymagania wiec mi tu nie pierdol i graj w te swoje bf4 na ultra w c**j i napisalem, ze nie mam zamiaru grac w inne gry "konkretne".

Matrix jak mozesz to podaj mi te confingi ;p

Opublikowano

czlowieku wszystko co napisales jest na oko. po 1 na cs go starczy 1gb, bo patrzalem na wymagania wiec mi tu nie pierdol i graj w te swoje bf4 na ultra w c**j i napisalem, ze nie mam zamiaru grac w inne gry "konkretne".

Wiesz lepiej to po co pytasz? Wymagania a komfortowe granie to dwie różne rzeczy. Zapomnij o cs;go na 2gb ramu, tymbardziej na 1.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Uczeń
Opublikowano

Wiesz lepiej to po co pytasz? Wymagania a komfortowe granie to dwie różne rzeczy. Zapomnij o cs;go na 2gb ramu, tymbardziej na 1.

akurat w CS:GO ram 2gb wystarczy w dodatku ze on siedzi na XP

zasilacz leci, karta tez, no i procesor moze nie wyrobic, ale przeciez nie bedziemy wrozyc z fusow nikt ci nie powie czy pograsz komfortowo

btw. nie rzucaj sie tak albo spi... na inne forum :)

Opublikowano

dobra nie dowiem sie tutaj, bo dla was komfortowe granie to ultra (w dupach sie poprzewracalo).

az smiac mi sie chce "zapomnij o grze na 2gb ramu". jak wymagania jest na 1gb. zenada, a nie pomoc.

Opublikowano

dobra nie dowiem sie tutaj, bo dla was komfortowe granie to ultra (w dupach sie poprzewracalo).

az smiac mi sie chce "zapomnij o grze na 2gb ramu". jak wymagania jest na 1gb. zenada, a nie pomoc.

żegnamy

@AntyWarn kup 9800gt nowy zasilacz i wymien ten zabytek

z i ramy pewnie zgaduje ze ddr1, to beda szalec taktowaniami 

­

Opublikowano

Żenadą to są twoje posty i twoja wiedza na temat, który tutaj opisujesz. Odróżniasz WYMAGANIA od komfortowej gry? No właśnie, nie odróżniasz. Nie będziesz w stanie pograć na 1 gb ramu, nawet się nie tłumacz wymaganiami, bo jesteś zielony w tym temacie i nie wiesz, po co one są. Skoro jesteś taki pewny, że pozjadałeś wszystkie mózgi z komputerowej strefy Mpcforum, to idź odpal grę na nowej karcie, ze starym zasilaczem i na 1 gb ramu. Zobaczymy, czy nadal będziesz taki pewny siebie. Coś nie sądzę. Radzę Ci zacząć się słuchać osób wyżej, bo z twoim doświadczeniem nawet nie odpalisz tej gry.

Opublikowano

Żenadą to są twoje posty i twoja wiedza na temat, który tutaj opisujesz. Odróżniasz WYMAGANIA od komfortowej gry? No właśnie, nie odróżniasz. Nie będziesz w stanie pograć na 1 gb ramu, nawet się nie tłumacz wymaganiami, bo jesteś zielony w tym temacie i nie wiesz, po co one są. Skoro jesteś taki pewny, że pozjadałeś wszystkie mózgi z komputerowej strefy Mpcforum, to idź odpal grę na nowej karcie, ze starym zasilaczem i na 1 gb ramu. Zobaczymy, czy nadal będziesz taki pewny siebie. Coś nie sądzę. Radzę Ci zacząć się słuchać osób wyżej, bo z twoim doświadczeniem nawet nie odpalisz tej gry.

po 1 zasilacz nie jest stary. kupiony z 4 miechy temu. mam 2gb ramu nie 1. a ramy ddr3

Opublikowano

po 1 zasilacz nie jest stary. kupiony z 4 miechy temu. mam 2gb ramu nie 1. a ramy ddr3

Zasilacz jest z czarnej listy. Już widze to ddr3. 2 giga to i tak mało

KLIK!

Opublikowano

Zasilacz jest z czarnej listy. Już widze to ddr3. 2 giga to i tak mało

widze ladnie nazbierales kolegow na mpc forum.

Prosze o zamkniecie kupilem komputer gotowca za 5k. pa,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...