Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xEasy

bekir1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

< ---- REKLAMA !

< ---- REKLAMA !

< ---- REKLAMA !

< ---- REKLAMA !

< ---- REKLAMA !

< ---- REKLAMA !

< ---- REKLAMA !

< ---- REKLAMA !

informacje.png

Nazwa Serwera: xEasy

IP Serwera: xEasy.PL   albo 178.217.191.7

Sloty: 250

Typ Serwera: EasyHC + Gildie

Wersja: 1.7.2 , 1.7.4 , 1.7.5

O-serwerze.png

» DROP: Dzięki odpowiedniemu ustawieniu,

drop na naszym serwerze jest dopracowany.

Drop można sprawdzić za pomocą komendy /drop gracz lub /drop elita ( dla płatnej rangi )

U Nas spotkasz się z masą efektów!

» CHAT: Zaawansowany plugin od chatu zapewni brak spamu.

Posiada on dużo wbudowanych opcji takich jak czyszczenie,

blokowanie chatu. Blokowanie przekleństw oraz reklam zapewni wysoki poziom serwera.

» LOSOWANIE: Losuje losową osobę z serwera .

Nagroda dla zwycięzcy to 4 koxy ( 4 złote zenchantowane jabłka ) !

» KOD: Na serwerze co 20 minut pojawia się informacja z kodem.

Po przepisaniu kodu automatycznie dostaję się 16 złotych jabłek ( 16 refili )

» VOUCHER: Raz na jakiś czas na serwerze pojawia się voucher na Rangę VIP !

status.png

b_560_95_1.png

ORYGINALNY TAB !

TAB.png

Zapraszamy ! ! !

Opublikowano

Kolejne autorskie, pluginy z internetu... -,-

Na serwer nie wbiłeś a już mówisz jakie są pluginy , gówno wiesz hejterze;  ) .

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wiecej tych samych zapowiedzi nie mozesz zrobic?...

Tych samych ?:) , To wbij sobie na Serwery i zobacz sobie czy te same ; *** . Dzieci z 0 IQ ... :D .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nie dziala, chcialem wejsc i sobie pograc a tu mi mc wywala ze nie moze sie polaczyc. Robicie przerwe techniczna?

Opublikowano

Serwer nie dziala, chcialem wejsc i sobie pograc a tu mi mc wywala ze nie moze sie polaczyc. Robicie przerwe techniczna?

Zgaduje ... Mieszkasz pewnie zagranicą ? U nas jest zablokowane wejście z zagranicy , serwer jest tylko dla włączony dla POLSKI .

Opublikowano

Zgaduje ... Mieszkasz pewnie zagranicą ? U nas jest zablokowane wejście z zagranicy , serwer jest tylko dla włączony dla POLSKI .

No to wlasnie zle, bo mieszkam w Niemczech a polakow tez tu duzo. Troche na tym stracicie jak bedziecie mieli tylko dla polski internet

Zycze zebyscie sie rozwineli.

Opublikowano

No to wlasnie zle, bo mieszkam w Niemczech a polakow tez tu duzo. Troche na tym stracicie jak bedziecie mieli tylko dla polski internet

Zycze zebyscie sie rozwineli.

Małe zabezpieczenie przed botami i nie tylko.

Mogę wiedzieć czym serwer wyróżnia się od podobnych tego typu serwerów?

Hmm, jeśli byś wszedł to byś zobaczył czym się różni .

Opublikowano

"Oryginalny Tab"

Proszę Cię tab jak każdy inny, na każdym serwerze jest taki sam, lub podobny, zero tutaj oryginalności. 

Żadna nowość kolejny serwer Survival + Wojny Gildii. Co do spawnu, jest ciekawy, ale mały. Graczy macie, jeden punkt regulaminu jest trochę, że tak to ujmę beznadziejny. "Administracja ma zawsze rację", czyli powiedzmy, że jestem Graczem, mam dowody, że Administrator XYZ, mnie zbanował bez powodu, to i tak ma On rację i nie zostanę odbanowany? Serwer oceniam 5.5/10. Osobiście nie zagram.

+ Serwer w 100% nastawiony pod Item Shop, czyli P2W jak niektórzy to określają. 

Pozdrawiam!

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...