Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2500zł

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Planuję kupić sobie jakiś nie drogi komputer, ale nie za bardzo wiem, jaki sprzęt powinien się w nim znaleźć.

Zrobiłem taki oto zestaw: http://scr.hu/27zh/bntro

Uciągne na nim większość gier czy nie za bardzo?

System operacyjny ma się wliczać do ceny.

Do ceny miał być wliczony również dysk twardy Dysk Seagate Barracuda 7200.12 500Gb, lecz nie zauważyłem jego braku i nie doliczyło mi go do koszyka.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Już nie traktuj Gigabyte jak SPC bo ja na miejscu GB bym się obraził :D 

W tym twoim (autora) jest szansa że karta nie wejdzie. I dopisz czy system ma być wliczony w tym 2500zł czy nie.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Ale z tym Windowsem to podawajcie chłopakowi legalne propozycje :P

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, to kupując na allegro dostaje jakiś klucz. Gdzie miałbym go wpisać i czy jest pewność, że go dostane?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@cola!

To jak jestes taki cwany to zloz za w.5k z dobra grafika z 8gb ramu.

Smialo.

Ram mozna dokupic grafike i procka kupuje sie raz a dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...