Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ joduskame : (15 December 2014 - 09:16 PM)I'm honest with you guys, the changes Riot made to packets are more balant than I first thought

Spoko, że od dwóch dni powtarzał że update jutro, imo trochę to podejrzane się robi, szczególnie że podczas downtime l# liczba donatujących skoczyła pod niebo

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

@ joduskame : (15 December 2014 - 09:16 PM)I'm honest with you guys, the changes Riot made to packets are more balant than I first thought

Spoko, że od dwóch dni powtarzał że update jutro, imo trochę to podejrzane się robi, szczególnie że podczas downtime l# liczba donatujących skoczyła pod niebo

Tak długo jak nie weźmiesz się za programowanie tak długo nikt nie wyjaśni Ci odpowiedzi.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Tak długo jak nie weźmiesz się za programowanie tak długo nikt nie wyjaśni Ci odpowiedzi.

Plusy zbierać idź na wykop albo reddit, tam odpowiedzi w ogóle nie nawiązujące do cytatu mają powodzenie. A wiem wystarczająco że nie trzeba analizować przez tydzień żeby stwierdzić zakres zmian jakie wprowadzili w pakietach, tym bardziej że wczorajszy tweet stwierdzał że wszystko już prawie gotowe. 

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

Plusy zbierać idź na wykop albo reddit, tam odpowiedzi w ogóle nie nawiązujące do cytatu mają powodzenie. A wiem wystarczająco że nie trzeba analizować przez tydzień żeby stwierdzić zakres zmian jakie wprowadzili w pakietach, tym bardziej że wczorajszy tweet stwierdzał że wszystko już prawie gotowe. 

Skoro wiesz wystarczająco mógłbyś przesłać parę randomowych pakietów i  je podpisać? Z jakiejkolwiek gry? Bardzo Cię proszę. Albo kurde lepiej! Zrób pakiety pod patcha 4.21 i przepisz ich algorytm i wyślij joduska. Co ty na to?

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

@dezer żyć bez L# nie możesz? Zrozum idee. Jak będzie mu się podobać to zrobi i za pół roku ten update.

Joduska za chwilę wykona update L# jednakże wiele pakietów może nie działać prawidłowo więc nie wszystkie skrypty będą działały prawidłowo. Official.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Joduska za chwilę wykona update L# jednakże wiele pakietów może nie działać prawidłowo więc nie wszystkie skrypty będą działały prawidłowo. Official.

Widziałem że tak pisał ale teraz rodzi się pytanie :D Czy jest bezpiecznie tak grać i czy wogóle się opłaca xD

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Wątpię żeby zrobił update nie będąc pewnym czy można tak bezpiecznie grać ;)

Grać bezpiecznie można w pewnym stopniu jednakże może pojawić się sporo narzekań na jakość działających skryptów.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

@ushera7

Wydajesz się jedynym mądrym-obeznanym wypowiadającym się w Tym temacie,mam do Ciebie kilka pytań:

Przez to że x pakietów nie działa,w jaki sposób ucierpi L#?

Jodu zamierza zaaktualizować niedziałające pakiety w przyszłości?
Orbwalker ucierpi na braku pakietów?

Oraz,jaki nosisz nick na forum L#/bola? :D

Pozdrawiam

Opublikowano

@ushera7

Wydajesz się jedynym mądrym-obeznanym wypowiadającym się w Tym temacie,mam do Ciebie kilka pytań:

Przez to że x pakietów nie działa,w jaki sposób ucierpi L#?

Jodu zamierza zaaktualizować niedziałające pakiety w przyszłości?

Orbwalker ucierpi na braku pakietów?

Oraz,jaki nosisz nick na forum L#/bola? :D

Pozdrawiam

Dziękuje bardzo na wstępie

1.Na pewno nie będą działały takie skrypty jak evadee/skin hack oraz skille typu circular (Lux/Diana/Aatrox) Po prostu jakość niektórych skryptów nie do końca będzie dawała wymierny efekt, największym problemem jest tutaj evadee, które w 100% korzysta z pakietów a nie predykcji. Pokrótce wyjaśniając bo jest w tym trochę skomplikowanej matematyki. Jeżeli dany skrypt jest oparty na predykcji (wszystkie skillshoty to powinny działać w 100%) zaś evadee jest opierany na reakcji ruch -> serwer. Każde nasze kliknięcie użycie skilla/potiona etc. jest odsyłane do serwera w postaci "HEXÓW" czyli takiego jakby języka pakietów są przetwarzane przez "matrycę" i przepisywane na hexy użyte w danym czasie

2.Jak najbardziej jodu będzie nad tym działał. Jednak zarówno my z bola jak i L# spotkaliśmy się z czymś dotąd niespotykanym i matematyka w kontekście randomizowania hexów jest zupełnie inna trudna do wyjaśnienia.

3.Orbwalk będzie działał całkowicie prawdiłowo ponieważ działa na zasadzie predykcji

4.Mój nick na bolu to barasia253 zaś szczerze mówiąc nie posiadam konta na L#, jednakże większość devów tam to moi koledzy sam posiadałem developerską wersję L# jednakże tylko do pomocy w odczytywaniu pakietów

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź,lecz jeszcze mam dwa pytanka:

Jak sądzisz,ile czasu zajmie naprawa wszystkich pakietów?

Funkcje typu Killsteal u Kalisty za pomocą wyliczenia dmg z 'E',przestaną działać?

Pozdrawiam

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź,lecz jeszcze mam dwa pytanka:

Jak sądzisz,ile czasu zajmie naprawa wszystkich pakietów?

Funkcje typu Killsteal u Kalisty za pomocą wyliczenia dmg z 'E',przestaną działać?

Pozdrawiam

1.Sam szczerze mówiąc nad tym pracuje, odpowiedź dam nam następny patch. Więc patch 4.22 będzie odpowiedzią na to pytanie.

2.E dla Kalisty/Twitcha będzie działać.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...