Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obecnie sprawdzałem pakiety pod swoje skrypty i nie wywala bugsplatów. Jednak sytuacja jest taka, że zaczęło randomowo generować pakiety. I jedno mnie martwi w pewnym sensie czy to oznacza, że rito wprowadzi w patchu 4.22 kolejne generowane randomowo pakiety czy pozostaną te co są obecnie. Z ciekawości dorwałem pliki z lat poprzednich kiedy nie tworzono skryptów na podstawie pakietów i w 2013r. również miała miejsce taka zmiana pakietów trwała ona 3 miesiące dla Rito (sic!) więc pozostaje mieć nadzieję, że Rito skupi się na innych rzeczach.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Zgadza się jest napisane wyraźnie jednak to było ok 2 w nocy myślę, że tu na myśli mieli dzisiejszy wieczór. Jednak kiedy będzie to będzie ;) #patience #believe

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

ToolB0x  

czyli moderator na joduska.me napisał, że update soon. Ma on wtyki u joduski więc może coś na ten temat wie

dodatkowo joduska jest właśnie online

--

Opublikowano

Zgadza się jest napisane wyraźnie jednak to było ok 2 w nocy myślę, że tu na myśli mieli dzisiejszy wieczór. Jednak kiedy będzie to będzie ;) #patience #believe

ushera7 przyjacielu, a nie możesz podrzucić developerskiej wersji?  <3

Opublikowano

A widzisz ja jestem dev w #bol :D  Po prostu sporo z nas współpracuje na bolu i na l# bo przecież Joduska to inaczej Honda7 ^.^

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Soon dobrze może oznaczać, jutro lub po jutrze. Jak masz zapowiedzi gier, filmów to też piszą ,,soon'' :D

Tokio Hotel swoją płytę określało soon a wydało po 7 latach :D

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Bo potrafię czytać informacje podane na shoutboxie, ircu podane w języku angielskim ? + Na TS3 officjalnym też o tym mówią "wyższe" rangi niz member czy l# Lover

Opublikowano

Bo potrafię czytać informacje podane na shoutboxie, ircu podane w języku angielskim ? + Na TS3 officjalnym też o tym mówią "wyższe" rangi niz member czy l# Lover

tam niektorzy zabawiaja sie w trolla i pisza, ze juz jest, bedzie za 5 minut i tak dalej. serio w to wierzysz? xD 

wyzsze rangi se mowia, jodu tez juz troche mowil :) :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

tam niektorzy zabawiaja sie w trolla i pisza, ze juz jest, bedzie za 5 minut i tak dalej. serio w to wierzysz? xD

Jeszcze potrafię stwierdzić kto trolluje a kto nie.

Opublikowano

Podziwiam Twoje zdolności merytoryczne jeżeli jesteś w stanie odróżnić tak szybko ekspresje wypowiedzi po samych literkach. 

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Polaczki cebulaczki, płaczcie więcej, że nie ma jeszcze uptade. Nie potraficie wyjść z bronzu silvera bez tego? Nie dość, że ten wspomagacz jest DARMOWY to jeszcze narzekacie, ah ta mentalność bonzów/silverków/goldów heh.

Będzie to będzie, a nie robicie zbędny spam, jakbyście też umieli czytać, to joduska był aresztowany >.<

Beka ;V

Opublikowano

Polaczki cebulaczki, płaczcie więcej, że nie ma jeszcze uptade. Nie potraficie wyjść z bronzu silvera bez tego? Nie dość, że ten wspomagacz jest DARMOWY to jeszcze narzekacie, ah ta mentalność bonzów/silverków/goldów heh.

Będzie to będzie, a nie robicie zbędny spam, jakbyście też umieli czytać, to joduska był aresztowany >.<

Beka ;V

aresztowany, ta? hahaha, polaczek cebulaczek się nabrał? 

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...