Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update - informacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świąteczny Patch akurat nie będzie problemem ponieważ byłbym naprawdę bardzo zaskoczony gdyby zmieniał on też pakiety myślę, że będzie w oparciu o patch 4.21 więc wystarczy zachowanie starego pliku. Inna sprawa, że Jodus może poczekać do 16.12 aż wejdzie patch i dopiero wtedy zrobić update :)

Używanie hotfixów zwiększa prawdopodobieństwo otrzymania bana.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Używanie hotfixów zwiększa prawdopodobieństwo otrzymania bana.

Nie zaprzeczam. Ale jak myślisz na jakiej zasadzie robi się update L# czy Bol? Nie powstają nowe aktualizacje całego kodu źródłowego tylko są podmieniane na stare.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Nie zaprzeczam. Ale jak myślisz na jakiej zasadzie robi się update L# czy Bol? Nie powstają nowe aktualizacje całego kodu źródłowego tylko są podmieniane na stare.

W przypadku małych zmian taki hotfix może zadziałać. Ale w większych aktualizacjach zmieniane są też offsety i wtedy po prostu trzeba je w programie podmienić na nowe. Natomiast ogromne zmiany mogą wymusić przepisanie kawałków kodu od zera.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

W przypadku małych zmian taki hotfix może zadziałać. Ale w większych aktualizacjach zmieniane są też offsety i wtedy po prostu trzeba je w programie podmienić na nowe. Natomiast ogromne zmiany mogą wymusić przepisanie kawałków kodu od zera.

Doskonale zdaje sobie sprawę z tego chodzi mi o to, że "świąteczny patch" nie będzie wielką zmianą. 

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

IRC nie działa bynajmniej mi.

Hmm dziwne dla mnie wszystko jest okej ;)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

i nie bedzie joduska z kumplami z niemiec pisze ze nie bedzie dzisiaj i tyle. no cóż dobranoc wam jak chcecie to marnujcie czas

Core raczej wykonają. Jednak niektórzy dev odradzają mu ten pomysł :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...