Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update - informacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź przestań, w c***a leci i tyle, codziennie od paru dni pisze że update następnego dnia będzie i za każdym razem przełożona informacja na dzień następny.

Dzisiaj update nie będzie, jutro joduska napisze "tommorow" i koło się zamyka.

Opublikowano

up nie ogarniam

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

up czyli jutro tez bd tommorow xD

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem za bardzo narzekań na człowieka, który robi to za darmo bo ma taki kaprys po prostu. Poza tym jeśli patche są niewielkie to wystarczy podstawienie starego pliku z legendałki aby działało (radzę zawsze robić sobie kopie zapasową leagueoflegends.exe na takie wypadki)

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Świąteczny Patch akurat nie będzie problemem ponieważ byłbym naprawdę bardzo zaskoczony gdyby zmieniał on też pakiety myślę, że będzie w oparciu o patch 4.21 więc wystarczy zachowanie starego pliku. Inna sprawa, że Jodus może poczekać do 16.12 aż wejdzie patch i dopiero wtedy zrobić update :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

będzie kiedy będzie xD ale rzeczywiście już prawie tydzień mija.

Teoretycznie jeśli masz 25 lat (kończysz studia, pracujesz w firmie, utrzymujesz kogoś, musisz poruchać, masz dziewczyne/kota/psa/konia, nie masz i musisz zwalić tego ostatniego) to zwyczajnie w świecie czasami może Ci się nie chcieć, pamiętając o tym, że i tak nie masz z tego żadnego zysku (bezinteresowność w 2014r. czy ogólnie w XXI w. to coś naprawdę rzadkiego) także #patience #believe zalecam

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

no proszę Cię, z donate na pewno już fajna sumka się uzbierała ;) więc z tym "żadnego zysku" się nie zgodzę.

Ale fakt, nie ma co się spinać bo on nie ma żadanego kontraktu czasowego i robi to kiedy chce. Cieszmy się, że w ogóle to jest.

x

Opublikowano

no proszę Cię, z donate na pewno już fajna sumka się uzbierała ;) więc z tym "żadnego zysku" się nie zgodzę.

Ale fakt, nie ma co się spinać bo on nie ma żadanego kontraktu czasowego i robi to kiedy chce. Cieszmy się, że w ogóle to jest.

Tu się zgodzę ale wiesz możesz korzystać za free jak każdy nie ma odróżnienia, że donate czy nie. Każdy w takim samym czasie ma update bądź go nie ma. O to mi chodzi.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...