Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego oni mają a ja nie ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz ja sam zapisałem sie do konkursu świątecznego do którego temat jest w dziale "Pogaduszki". Zapisałem się w Kategori 1 obrazek już mam a plakietki nie dostałem a niektórzy już mają. Dlaczego ? Chodzi o plakietke z napisem "Cukierek".

Opublikowano

Może oni dostali cukierki za inny konkurs. Wejdź na profil osoby, którą chcesz sprawdzić, przejdź do zakładki "Nagrody" i kliknij na ikonkę Cukierka. Będziesz miał tam widoczny powód jego przyznania.

Btw. Twój profil jest pusty, więc dlaczego miałbyś dostać nagrodę?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

plakietka życiem

Tylko pierwsze 3 miejsca dostają cukierek, na dodatek konkurs się jeszcze nie zakończył, więc te osoby muszą mieć cukierek z innych konkursów.

3t6EGVz.png

Opublikowano

plakietka życiem

Tylko pierwsze 3 miejsca dostają cukierek, na dodatek konkurs się jeszcze nie zakończył, więc te osoby muszą mieć cukierek z innych konkursów.

Tak dostają pierwszę 3 miejsca a ci którzy nie wygrali dostają jagby nagrode pocieszenia Plakietke.

Może oni dostali cukierki za inny konkurs. Wejdź na profil osoby, którą chcesz sprawdzić, przejdź do zakładki "Nagrody" i kliknij na ikonkę Cukierka. Będziesz miał tam widoczny powód jego przyznania.

Btw. Twój profil jest pusty, więc dlaczego miałbyś dostać nagrodę?

Chyba mam obrazek...

Opublikowano

Chyba mam obrazek...

No to nie wiem :huh: Ja nie widzę żadnego obrazka, chyba, że masz na myśli avatar.

Tak dostają pierwszę 3 miejsca a ci którzy nie wygrali dostają jagby nagrode pocieszenia Plakietke.

Nikt jeszcze nie dostał plakietki za ten konkurs. Wszystkie będą rozdawane po zakończeniu konkursu i ogłoszeniu wyników.

Może @Neoxyh. zechce potwierdzić. ^_^

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Chodzi ci o konkurs na profil swiateczny? Konkurs jeszcze trwa, zadna plakietka za niego nie zostala jeszcze rozdana. Te, ktore maja uzytkownicy, sa z innych konkursow.

Sorry za brak polskich znakow, korzystam z telefonu.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Chodzi ci o konkurs na profil swiateczny? Konkurs jeszcze trwa, zadna plakietka za niego nie zostala jeszcze rozdana. Te, ktore maja uzytkownicy, sa z innych konkursow.

Sorry za brak polskich znakow, korzystam z telefonu.

Ok już rozumiem ;) I tak chodzi mi o avatar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...