Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExperionMT2 24/7

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest zajumać komuś nazwę serwera? :)

Serwera nie polecam, admin nawet sam nie potrafi wymyślić nazwy.. 

Gracze wymyślali nazwę,nawet nie wiedziałem że o takiej nazwie serwer jest/był :D:) nazwa zostanie zmieniona :)

Opublikowano

Serwer full gotowiec . ssów nie mogłeś swoich zrobić ? Jedyny plus to że 24/7 Pozdrawiam

Czy ja robiłem prezentacje?na serwerze siedze 12h+ dziennie

Opublikowano

Serwer full gotowiec . ssów nie mogłeś swoich zrobić ? Jedyny plus to że 24/7 Pozdrawiam

kilka ssów jest moich ;) nie wszystkie musiałem robić skoro mogłem któreś wykorzystać , jest to serwer hamachi więc prezentacja nie będzie przecież jak na dedyka bo i tak ludzi wejdzie z 20 ;)

prosił bym moderatora o zmianę tematu na " HevenlyMt2 24/7 " z góry dziękuje ;) 

Serwer online zapraszamy ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Jestem takim samym zdaniem jak pan u góry... czysty gotowiec oraz nie widzę sensu wchodzenia na taki serwer, ta prezentacja też sama odpycha... chyba nie jest tak ciężko kilka własnych ss'ów zrobić? ;x i może jakieś fajne obramowanie dodać xD

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

to jest serwer hamachi wiec po co tracic ileś tam czasu na prezentacje na serwer gdzie wejdzie z 20 osob? bo serwer jest jaki jest i pliki sa jakie sa 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

to jest serwer hamachi wiec po co tracic ileś tam czasu na prezentacje na serwer gdzie wejdzie z 20 osob? bo serwer jest jaki jest i pliki sa jakie sa 

Może i ty nie patrzysz na prezentacje serwera ale inne osoby patrzą :) a to jest tylko chwila zrobić ss, ściągnąć jakieś psd prezentacji i dodać 

Opublikowano

@Elosik1

Po co robić własne pliki na hamachi? Jeśli ktoś chce potestować, zrobić serwer dla zabawy, może zrobić serwer na gotowcu, Rykox, Derin, Terenzo, i wiele innych.. Nie koniecznie trzeba samemu składać pliki, żeby zrobić serwer na Hamachi, gdzie będzie grało dosyć mało osób, a najlepiej te składane pliki wydać już w pełnej wersji serwera.

Opublikowano

Serwer jest ogl. dla zabawy, dla graczy. Codziennie są organizowane różne eventy itp :>

Zapraszamy jak serwer będzie on :P

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

@Anyo jak byś nie była w administracji byś hejtowała serwer że gotowiec . a jak jesteś to polecasz tak?

@Elosik1

Szczerze mówiąc, Anyo jest prawie na każdym serwerze Hamachi, Hejtuje kiedy nie jest w administracji, a poleca kiedy jest.

to teraz słuchać wujka młode fiutki, ja nie jestem w administracji i nie hejtuje ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...