Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pvp czy non-pvp

ksitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanie na szybko.

Chcę zbierać na pacca knaitem.

mam na antice 40 knaita z k secikiem i ze 2cc.

I tu pytanie do was czy tworzyć knaita na świecie non-pvp i tam bocić całą noc i cały dzień czy zostawić sobie tego knaita i spokojnie sb bocić.

Nie piszcie mi że lepiej jest kupić pacca.

Opublikowano

Dla mnie pvp jest lepsze non-pvp co wbijesz 400 lvl i bedziesz biegal i tylko expił a pvp ? wary pobijesz noobków albo noobki po cb beda wpadali i padali od cb więcej zabawy moim zdaniem jest na serwerach PVP  non-pvp jest dla ludzi którzy chcą se pograć bijąc do końca życia moby i nic wiecej.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Takie pytanie na szybko.

Chcę zbierać na pacca knaitem.

mam na antice 40 knaita z k secikiem i ze 2cc.

I tu pytanie do was czy tworzyć knaita na świecie non-pvp i tam bocić całą noc i cały dzień czy zostawić sobie tego knaita i spokojnie sb bocić.

Nie piszcie mi że lepiej jest kupić pacca.

Bocisz? Wybierz no-pvp - masz pewność że nie dedniesz od graczy przez co nie musisz martwić się niczym w nocy.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Wybierz non-pvp; wybocisz sobie chara; jeśli do tego czasu  nie dostaniesz deleta i ci sie juz znudzi wbijanie poziomów to sobie zmienisz świat na pvp> Proste?

Opublikowano

Ja osobiście nie widzę różnicy w aktualnym Open PvP a Optional PvP. Na jednym i na drugim rzadkością są wojny, "pk" etc. Kiedyś botując postacie musiałem je ustawiać tak aby wysyłały name gościa, który mnie atakował do kolesi na GC albo PW. Teraz po prostu botuję i [oprócz deski od slime'a <3 xenospammer] nie miałem ani jednego zgona...

Tak więc przechodząc do sedna sprawy, na N-PvP sobie nie pobotujesz bo gra tam masa gamoni, którzy też botują [nawet raty pod thais są huntowane... ], tak więc polecam serwer PvP ze względu na mniejszą ilość ludzi [raty pod thais zazwyczaj są tam wolne ;) ]. Ale jeżeli masz zamiar bototwać Mini Tomb, to daj sobie spokój i idź lepiej na N-PvP.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...