Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie w sprawie kupna PS3

CHINO SWAG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zakupić PS3 z grami lecz nie rozumiem tego człowieka bo pisze że : nie kupuj konsoli na którą gry kosztują po 200 zł u mnie masz gry za darmo ściągasz co chcesz i grasz w co chcesz naprawdę nigdy bym nie kupił nie przerobionej konsoli szkoda kasy po prostu uwierzcie mi niektóre gry warte po 300 zł ściągałem wł i wyrzucałem więc po co je kupować ?

czy on ma gry legalne czy jakieś pobrane i czy będę mógł w nie normalnie grac.

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić konsolę to radzę nową z używanymi jest różnie. Przerabiane są narażone na bana i nie można grać w sieci, plusem tego są darmowe gry.

Opublikowano

czy opłaca się ją kupić czy koszt to 950 zł nie lista gier : 

Fifa 11 - na płycie ponieważ do odpalania gier jest potrzebna jedna oryginalna 
Batman Arkham Origins PL 
Battlefield 4 PL
Call of Duty GHOST PL
colin McRae Rally 2.0 Klasyk musze go mieć na tej konsoli jest z ps1 :)
Dragon Ball Z Budokai HD Collection ANG
Dragon Ball Z:Battle of Z Naprawdę fajna gra dla fanów ANG
F1 2014 ANG
God of WAR ascension EU Pełna polska 
Gran Turismo 6 ANG
Grand theft Auto 5 pl napisy 
in famous 2
KillZone 3 pełna pl można grać na mowie i nawigacji 
Max Payne 3 pl
Move Fitness pl
Need For Speed most wanted pl
Need For Speed Rivals pl
Ratchet& Clank Nexus pl Super gra 
Ratchet& Clank 3
Ratchet& Clank 2
Ratchet& Clank 1
Rayman legends Pełna pl w HD ! naprawdę ładna i fajna gra dla małych i dużych :)
Sport Champion pl move
Sport Champion 2 move
The Fight Full pl Na mova
The GodFather II
The Last Of Us Pełna Pl Super gra Dla niej warto kupić konsole !!!!
The Shoot pl move
Tom Clancy's Splinter Cell BlackList Pl
Uncharted 3:Drake's Deception Naprawdę kozak :) Full pl wersja
WRC 4 FIA World Rally Championship

Opublikowano

Też mi się wydaje, że jest to przerobiona konsola. Nie zgodzę się jednak z błędną wypowiedzią @Gruby1230 gdyż na przeróbce można grać po sieci.

Teraz to już Twoje zadanie @CHINO SWAG dowiedzieć się czy na przeróbce jaką posiada sprzedający można grać po sieci. Z drugiej strony jeśli konsola, jest przerobiona to nie powinno być problemu z wgraniem jakiegoś CFW, który działa normalnie po sieci. Dowiedz się też czy konsola była/jest zbanowana.

Jeśli chodzi o cenę, to sam nie wiem. Nie podałeś jaki to model konsoli. Ogólnie cena wysoka, za taką kasę kupisz nową konsolę i ja przerobisz.

Podaj więcej szczegółów to się wyceni.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że na przerobionej konsoli, można grać przez sieć. Trzeba jednak pamiętać ,że Sony banuje osoby ze zmodowaną kontolą. Lecz taką konsolę można odbanować. Gorzej jak zbanują konto PSN. Wtedy trzeba nowe konto założyć. 950 złotych to za dużo jak na konsolę z CFW. Gry tak naprawdę można z neta ściągnąć. Chociaż muszę Ci powiedzieć, że konsola musi mieć spory dysk, jeśli pomieściła tyle gier. Sam dobrze o tym wiem, gdyż sam posiadam zmodowaną konsolę.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Ten typek pisze że konsola nigdy nie została zbanowana. Model : Ps3 ROGERO 4.50 Najlepsza 2504b

i są 2 pady, 2 move, kontroler nawigacyjny , i wszystkie kable 

Opublikowano

To jest to CFW. Ale moim zdaniem 950 złotych to za dużo za konsolę. Ja bym dał maksymalnie 700 złotych.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...