Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] MistGun i Thanatos

emil16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosny "youtuber" 11 subów a już FP zrobił hah śmieszny jesteś .. mówisz podczas rozgrywki jakby matka czekała za ścianą z wałkiem aby ci przypier***lić gdy sie odezwiesz . Avatar z srajkrafta .. żałosne .. powiedz jeszcze ile masz lat?

według mnie to aż szkoda i żal Cię oglądać .. sorry ale to jest pozytywna ocena odemnie  

Opublikowano

Żałosny "youtuber" 11 subów a już FP zrobił hah śmieszny jesteś .. mówisz podczas rozgrywki jakby matka czekała za ścianą z wałkiem aby ci przypier***lić gdy sie odezwiesz . Avatar z srajkrafta .. żałosne .. powiedz jeszcze ile masz lat?

według mnie to aż szkoda i żal Cię oglądać .. sorry ale to jest pozytywna ocena odemnie  

co to za plebs sie w tym dziale pojawił wtf, kablem cie w domu biją, że tu się wyżywasz? ludzie chryste.

@topic - spoczko mecz.

Opublikowano

Ciśniesz po nim, a sam dupy nie ruszysz by cokolwiek ludziom pokazac.

I nie mów tutaj, ze ludzie to cebulaki zeby oglądać gimbów, po pewnie sam nim jesteś.

Najpierw przeanalizuj wszystko, następnie zacznij się wypowiadać :)

Do tematu:

Nie jest źle, musisz troszkę popracować nad nagrywaniem itd.

Powodzenia :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

aua, zraniłeś moje uczucia, przykro mi. FP jest po to aby ludzie wiedzieli o nowych filmach zią... Ja sam jakbym nie lajkował FP yt'berów to bym praktycznie o niczym nie wiedział... 

14.

@rawrHarper Dzięki :)

@ Hàsty  Dzięki. Nag rozgrywką też muszę popracować :D Po świętach będe już miał super mikrofon, bo on jest z biedry, i cichy. i video też będzie lepsze. 

Opublikowano

aua, zraniłeś moje uczucia, przykro mi. FP jest po to aby ludzie wiedzieli o nowych filmach zią... Ja sam jakbym nie lajkował FP yt'berów to bym praktycznie o niczym nie wiedział... 

14.

@ Hàsty  Dzięki. Nag rozgrywką też muszę popracować :D Po świętach będe już miał super mikrofon, bo on jest z biedry, i cichy. i video też będzie lepsze. 

Mikrofon nie ma dużego znaczenia na początku. Nagrywaj przynajmniej w 720p oraz musisz się bardziej wyluzować. To ma być przyjemność a nie ciężkie prace w kopalni. Nie wiesz co masz mówić na nagraniach więc polecam znaleźć sobie ogarniętą osobę i z nią nagrywać. We 2 zawsze raźniej będzie. Zrób sobie intro do filmiku lub umów się z kimś żeby Tobie zrobił.

IDcncno.png

Opublikowano

14.

Właśnie .. dlatego sens "FP" jest wtedy gdy masz może jakieś 5 tyś subów .. a nie 11 przy czym 7 lajków na fp co zgaduje że sam sobię lajknąłeś haha człowieku zastanów się i zaczynaj pracować nad swoimi filmami a nie nad "pomocy dla swoich widzów" .. więc wiesz .. 

Opublikowano

Mikrofon nie ma dużego znaczenia na początku. Nagrywaj przynajmniej w 720p oraz musisz się bardziej wyluzować. To ma być przyjemność a nie ciężkie prace w kopalni. Nie wiesz co masz mówić na nagraniach więc polecam znaleźć sobie ogarniętą osobę i z nią nagrywać. We 2 zawsze raźniej będzie. Zrób sobie intro do filmiku lub umów się z kimś żeby Tobie zrobił.

Ok. Dzięki, na pewno skorzystam :D Mam tam jakieś ale to tylko do MC, i to z template... A nie chce mieć jako intro wycinków z trailerów gier.

Właśnie .. dlatego sens "FP" jest wtedy gdy masz może jakieś 5 tyś subów .. a nie 11 przy czym 7 lajków na fp co zgaduje że sam sobię lajknąłeś haha człowieku zastanów się i zaczynaj pracować nad swoimi filmami a nie nad "pomocy dla swoich widzów" .. więc wiesz .. 

Ale ty nie rozumiesz  przyjacielu, i jak juz piszesz to znaki interpunkcyjne...  Po pierwsze. Jak jakiś "widz" ogląda mój film, no i załóżmy że daje tego suba, ja wrzucam kolejny odcinek, i prędzej go zobaczy na YT? Czy na FB? I wgl subskrypcje na YT są takie puste troche, bo jak ktoś subuje 10 osób to może nie zauważyć +  YT zawsze na czas nie publikuje.

I... FP to tak naprawde centrum informacji, nie wiem wogóle czemu ja z tobą prowadzę jakąś dyskusje...

"sam sobie lajkneles haha" nie, nie śmieszne, nie lajkowałem sobie, choć w sumie powinienym, żeby ktoś mnie gdzieś zauważał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...