Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s2.shayen.eu [MEDIUM/HARD]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ja p******e. Harnaś matole :D Serio jak już startujesz to zobacz sobie co jest w object,aha ty questow nie umiesz pisać ;/

51167500413021741676.gif

Opublikowano

O ja p******e. Harnaś matole :D Serio jak już startujesz to zobacz sobie co jest w object,aha ty questow nie umiesz pisać ;/

Po 1 primo, serwer nie jest mój

po 2 primo http://prntscr.com/5gucit

jeżeli jeszcze masz coś do powiedzenia to zapraszam na pw rozwieje wszelkie twoje watpliwości.

Opublikowano

Patrzę i co ja widzę, toć to kopia Ascariala z lipca(jakoś w tym okresie czasu).

Pliki na których asc stoi są z 22.11.2014 ;)

jTcRYR7.jpg

Opublikowano

Chociaż grafiki mogliście zrobić sami. ^^

@Harnaś nie chcę się wtrącać, Flourine mówił, że Shayen stoi na SRC od niego c'nie ale chociaż mogłeś się w to nie mieszać, że s2 shayen bo to padnie zapewne ;>

Opublikowano

Chociaż grafiki mogliście zrobić sami. ^^

Ta sama jest w prezce na s1, wiec na s2 w sumie tez byc moze mimo, ze psd ze strony mortyriusza bodajże. Nie ma czasu ani kasy na kupowanie grafy

japierdole.gif

dawać warna ale musiałem;d 

ok, ok hooltras.

@Harnaś nie chcę się wtrącać, Flourine mówił, że Shayen stoi na SRC od niego c'nie ale chociaż mogłeś się w to nie mieszać, że s2 shayen bo to padnie zapewne ;>

Nie padnie, jeżeli on nie bedzie chciał prowadzić serwera to ja go przejme.

Opublikowano

Screeny w prezentacji są z prezentacji Ascarialu. To już można podciągnąć pod plagiat?

Dobrze Mikołaju, powiem jutro Matiemu by wszedł na serwer i zrobił te same screeny po raz drugi. :unsure:

Opublikowano

widac ze serwer z gornej polki, jakies mapy k***a wogole wszystko tu jest najebane, bedzie dobrze, serwer napewno przyciagnie graczy a raczej debili bo k***a co to jest to ja nie wiem, juz wole wierzbemt2 na hamaczi, elo

Opublikowano

Ciśniecie po prezce, ojoj.

Człowiek się stara postawić serwer, nawet żeby on był gotowy to c**j, ważne że ktoś włożył w to pieniądze a od razu zostaje ściśnięty jak szmata.

Serwer wygląda super, jak S1 :)

Powodzenia.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Zapowiedź tak wygląda bo musiała zostać wydana jeszcze dzisiaj wieczorem inaczej byłyby problemy związane ze sponsoringiem.

Miejmy nadzieję że będzie trochę graczy, nawet tych 300 :D

Polecam i zapraszam xD

Opublikowano

Prezka jak i serwer 10/10

Zartowalem, 1/10

A tak na powaznie to nwm, nie interesuja mnie serwery easy

P.s. Moglibyscie zmniejszyc max lvl? Wiecie, nie kazdy lubi expic ciagle na BO.

Opublikowano

Zapowiedź tak wygląda bo musiała zostać wydana jeszcze dzisiaj wieczorem inaczej byłyby problemy związane ze sponsoringiem.

Miejmy nadzieję że będzie trochę graczy, nawet tych 300 :D

Polecam i zapraszam xD

k***a wydac serwer i liczyc na 300 graczy to jak wysrac sie do polowy i wyjsc zadowolony z kibla, a wcale tak nie jest. 

Prezka jak i serwer 10/10

Zartowalem, 1/10

A tak na powaznie to nwm, nie interesuja mnie serwery easy

P.s. Moglibyscie zmniejszyc max lvl? Wiecie, nie kazdy lubi expic ciagle na BO.

dobra jak cos juz piszesz to z sensem do c***a bo slabo to sie czyta 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...