Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot 10.70 Jak zrobic ?

TaTuSDwX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klikasz 2 razy na instalke i postępujesz zgodnie z dalszymi instrukcjami.

W czym problem?

Odpowiedz godna mistrza co mi z instalki jak nie moge w trakcie gry uzyc programu? crack czy cokolwiek pod tibia 10.70 ? tak trudno zrozumiec?

Opublikowano

Odpowiedz godna mistrza co mi z instalki jak nie moge w trakcie gry uzyc programu? crack czy cokolwiek pod tibia 10.70 ? tak trudno zrozumiec?

Tak, trudno zrozumieć zwłaszcza gdy kompletnie nic nie napisałeś o cracku tylko o samym xenobocie.

To, że nie możesz użyć to nie mój problem, bo mogłem sobie pomyśleć, że masz zakupioną licencje.

http://www.mpcforum.pl/topic/1037798-dl-xenobot-crack-1064/

Działa pod 10.70

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Tak, trudno zrozumieć zwłaszcza gdy kompletnie nic nie napisałeś o cracku tylko o samym xenobocie.

To, że nie możesz użyć to nie mój problem, bo mogłem sobie pomyśleć, że masz zakupioną licencje.

http://www.mpcforum.pl/topic/1037798-dl-xenobot-crack-1064/

Działa pod 10.70

Elegancko dziekuje za wytlumaczenie + mam jeszcze takie male pytanko czy wiesz moze badz czy masz jakis skrypt ktory co np 1min bedzie uzywal danego czaru ? dokladniej chodzi mi o robienie strzal

Opublikowano

Wiesz ze tam praktycznie nikt nie odpisuje ?

Co nie zmienia faktu, że jest już taki temat i tak czy siak nikt by Ci nie pomógł jeżeli tam też nie.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że jest już taki temat i tak czy siak nikt by Ci nie pomógł jeżeli tam też nie.

Predzej ktos mi tutaj pomoze niz mam czekac az laskawie ktos mi tam edytuje post i podepnie skrypt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...