Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot, problem z instalacją

serters123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Xenobot , na koniec instalacji wyskakuje mi komunikat "There is a problem with this Windows Installer Package. A program run as part of the setup did not finish as expacted. Contact your support personale or package vendor " O co chodzi ? :(

Opublikowano

Zrób restart systemu, zainstaluj najnowsze aktualizacje systemu operacyjnego [MSI SUITE czy jakoś tak ;p], zainstaluj MSCV++ 2005-2013 [albo tylko tę wymagana przez xeno spammera], ponownie restart i powinno śmigać.

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam mam problem z xenobotem pod tibie 10.90 a mianowicie testowalem juz 3 systemy operacyjne win 7 ( wyskakiwal blad o naruszeniu protokolu) i xp profesional jak i xp home edition , niestety zaden z nich nie obsluguje net fream work powyzej 3,5 a slyszalem ze potrzeba min. 4,5 net freamwork.. Jakke wymagania ma xenobot pod tibie 10.90

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...