Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie czołgu premium

Pecet48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż gdy zaczynałem grać w wota miałem dwa czołgi premium : LTP oraz T1E6.

Sprzedałem je bo nie wiedziałem po co mi one, a chciałem kase.

Teraz pytanie : Jak sie odzyskać? Czy jest jakaś możliwość?

Dzięki za wszelką pomoc ;)

Opublikowano

Przypadkiem nie jest tak, że nie można odzyskać czołgu, który został sprzedany w okresie większym niż 2 miesiące?

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Przypadkiem nie jest tak, że nie można odzyskać czołgu, który został sprzedany w okresie większym niż 2 miesiące?

Właśnie chyba jest :( A ja go sprzedałem z rok temu. No trudno może przyjmą zobaczymy. LTP to nie jest jakiś wielki czołg ;)

Opublikowano

Jakaś potwierdzona informacja z tymi dwoma miesiącami? Bo sam, ponad rok temu sprzedałem Chruchill III i chciałbym go odzyskać.

Opublikowano

Jakaś potwierdzona informacja z tymi dwoma miesiącami? Bo sam, ponad rok temu sprzedałem Chruchill III i chciałbym go odzyskać.

Tak jest napisane w tych wiadomościach które trzeba potwierdzić że sie zapoznało ;) Sprawdź sobie.

Opublikowano

Jest tak, jeżeli sprzedaliśmy czołg więcej niż 2 msc. temu to go nie odzyskamy. 

Nie nie jeszcze raz nie. Pomagałem (tydzień temu) mojemu koledze z klanu odzyskać T7CombatCara, dostaliśmy chyba ponad rok temu, bez problemu go oddali. Możesz śmiało pisać do supportu, oddadzą Ci go. 

Opublikowano

Nie nie jeszcze raz nie. Pomagałem (tydzień temu) mojemu koledze z klanu odzyskać T7CombatCara, dostaliśmy chyba ponad rok temu, bez problemu go oddali. Możesz śmiało pisać do supportu, oddadzą Ci go. 

No, mam taką nadzieję, bo już się pożegnam z Churchillem.

Opublikowano

Fragment korespondencji z pomocą techniczną. Kolejne nie wiem, a się wypowiem. 

2268514186483051114786.jpeg
Opublikowano

No, niestety...

Po prośbie o przywrócenie Churchill'a III:

Witaj Czołgisto!

Dziękujemy za kontakt z Supportem Wargaming w sprawie odzyskania pojazdu premium.

Oferujemy przywrócenie sprzedanego czołgu premium, pod warunkiem, że został on sprzedany w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy.
Dodatkowo możemy przywrócić tylko jeden czołg premium na konto: https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/117/18/how-do-i-get-back-an-accidentally-sold-premium-vehicle

Niestety Twój czołg został sprzedany wcześniej.

Bardzo nam przykro, ale w tym przypadku nie możemy zwrócić Ci czołgu, ze względu na naszą politykę.

Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania bądź problemy prosimy o kontakt!

Serdecznie pozdrawiam,
Ursula Copper

Wargaming.net Customer Support
https://eu.wargaming.net/support/

Ponownie próbowałem prosić o przywrócenie. Przypomniałem również, że kiedy sprzedawałem czołg, ta opcja nie była dostępna.

Drogi Czołgisto,

Dziękuje za skontaktowanie się z nami.

Przykro mi, niestety zasada wspomniana już przez Urszule obowiązuje zarówno do przypadków, w okresie którym były obowiązkowe inne zasady przywracania pojazdów premium.

W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań lub wątpliwości, pisz śmiało.

Przepraszam najmocniej za niedogodności i życzymy powodzenia na polu bitwy.

Serdecznie Pozdrawiam
Lukas Morgan
Wargaming.net Customer Support

Z góry dziękujemy za wypełnienie ankiety, która pomoże nam w dalszym doskonaleniu świadczonych przez nas usług.

Thank you in advance for filling in the survey you will soon have access to. It will help us improve greatly the quality of our services.

Opublikowano

No, niestety...

Po prośbie o przywrócenie Churchill'a III:

Witaj Czołgisto!

Ponownie próbowałem prosić o przywrócenie. Przypomniałem również, że kiedy sprzedawałem czołg, ta opcja nie była dostępna.

U mnie to samo :/

Opublikowano

Napisz jeszcze raz za kilka dni. Może jakiś nie ogarnięty pracownik się trafi i Ci go odda.

Dzięki za radę, napiszę jutro. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...