Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyteanie Zwiazane Z Expbota Easymetin2 Lonely

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot ten gdy uzywam auto lura ( pelerynka ) lub tej funkcji zeby potworów nie odzucalo to on jak by wybieral sobie potwory ktore ma brac a ktorych nie. np w swiatyni na poczatku te slabe potwory ciagnie a te dalej, leprze typu straszydla i wszystkie inne juz nie, albo jedna grupke ciagnie. W v1 na poczatku te slabsze pajaki ciagnie a jak ide na spot z samimi szponami to juz w ogole. w lasach obydwuch dziala dobrze. Zaby tez zadnej nie ciagnie. Funkcja ta ktore powoduje ze potwory nie sa odrzucane daje tylko to ze w miejscach, ktorych nie ciagnie potworow do mnie moge sam w nie wbiec i w tedy do mnie sie kleja. Ale to bez sensu bo rownie dobrze moge podbiec i mieczem uderzyc. Ktos wie o co moze chodzic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie testowałem bota w tych miejscach ale powinieneś pamiętać, że bot ma bardzo mały zasięg lurowania peleryną. Jaka to wersja dokładnie?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Na kazdej wersji tak mam. Stoje na srodku spota jesli jestem w v1. a jesli w innych miejscach to wystarczajaco blisko zeby sciagnac potwory. Zreszta mowie w niektorych miejscach dziala, a pojde na leprze potwory i juz tych leprzych nie chce brac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja w pierwszym Botku jaki testowałem bodajże wersja 6 xxx jak włączałem agresywne moby to rzucały się jak po pelerynce a w kolejnych wersjach również w najnowszej 12xxx moby podlatują po 1-2 grupki :( na mocniejszych to fajne bo nie zabijają ale na słabszych to lipa... no i jak ktoś cię widzi to wie że masz bota bo moby nie lecą wszystkie ja przy pelerynce męstwa :(

Ps: Nie wiem do czego jest opcja ZASIĘG w botku jak nic nie zmienia - przynajmniej ja nie zauważyłem...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Opcja zasięg jest po to, że jak bot zabije wszystkie mobki ze swojej okolicy to potem idzie do następnych (jak lur ich nie dosięga). To jest po porostu obszar działania bota, postać nie wyjdzie poza ten obszar ;)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Zasięg lurowania jest w opcjach. Niżej włącznika lurowania ;)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...