Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na zapisywanie EQ przed wylogowaniem.

janik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz wpisać tą komendę:

/gamerule keepInventory true

Wszystkie znaki muszą być tak samo jak tu, najlepiej skopiuj to i wklej na chacie.

O to chodzi? Czy źle zrozumiałem ;P ?

Opublikowano

Ludzie koledze powyżej chodzi o to że jeżeli ktoś zdedał przez lagi/cheatera żeby było można mu oddać eq które stracił... Np Pan1 ma seta diax i mieczyk, Pan2 go zdedał, Pan1 idzie do admina prosząc go o przywrócenie itemków bo zdedał z cheaterem, daje np filmik potwierdzający, Admin wpisuje komende "random" /przywróć {nick} i Panu1 oddaje eq, spróbuj poszukać na : http://skript.pl/

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Spróbuj wykonać skrypt na to, jeżeli skrypt cię nie zadowala (mnie by też nie zadowolił) próbuj googlować, sam kiedyś chciałem coś takiego, ale aż tak zaawansowany w pisowni pluginów nie jestem a tam wyżej to licze na lajka za to że wytłumaczyłem ;D

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Spróbuj z skript'em jeśli jesteś zielony możesz zobaczyć poradniki na youtub'ie pozdrawiam :)

Opublikowano

Wszyscy podaja ci że masz to zrobić w walonym skrypcie . Tylko jak ? Skrypt nie ma możliwości zapisu inventory gracza.  Nie znalazłem konkretnego pluginu ale możesz sobie przerobić tego tylko podczas wylogowania.

dev.bukkit.org/bukkit-plugins/sign-inventory-saver/

Jak to ci nie pasuje to mogę jutro ci takie coś zrobić bo jest to easy ale na telefonie trudno jest cokolwiek zrobic a tymbardziej napisac kod ...

00768247823007970726.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
every 5 minutes:

loop all players:

send "&6Twoj ekwipunek zostal zapisany z data: %now%:%second%" to loop-player

new folder ZapisEq on the plugins

save png to folder ZapisEq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...