Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. nowości w 2015r

kbotbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalem , ze w 2015 maja wejsc nowe wrota, nowy dres na drony , bo3 i 3 nowe formacje. Wie coś ktoś ?

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BO3, no jasne, dobijmy nowych graczy. Wyobrażasz sobie golca, który ma 1 mln osłon i bije 60k? Co do dresa do drona/wrót i formacje to mogę się zgodzić, być może wyjdzie, ale BO3 nie ma szans.

Opublikowano

4164814185610631264212.png

Mi to pasi :)

Ale ma mieć tylko 20 000 HP, ale z wszystkimi ulepszeniami na 16 lvl  jeden taki gen na  dronie może mieć  do 100 000 osłony :D

a na statku do 63 000 x 15 = 945 000.

Lub 2 059 040 na dronach :) tylko jednej konfie.

Czyli możnaby  mieć na 2 konfach nawet 6 008 080.

cupakgame.jpg

Opublikowano

lf5 to juz wielka przesada. A co do bo3 wg mnie powinny miec nie wiecej jak 12tys oslon, 

Opublikowano

podobno maja byc jeszcz lf5 , a lf4 na handlu bd 

I to niekoniecznie musi być żart Ci co mieli nabyć LF4 już to dawno zrobili, na pewno Ci gracze jco maja juz wszystko nie maja co robic i na co wydawać, także lf5 moze byc nowym sposobem na ratowanie gry.

Takie LF5 moze bić 250 i tak jak LF4 moze byc w jakis nowych skrzyniach z 10000 uri za klucz, koksy na to pójdą na 100 %, a BP zatrze łapki.

cupakgame.jpg

Opublikowano

Jasne BO3, i jaki pochłaniacz niby będzie mieć? 90% czy tam 95? To teraz dodajcie sobie jeszcze 12% pochłaniacza z profilu.

Nie ma co sie gorączkować bo BP zrobi to co jest dobre dla finansów firmy a nie to co sie graczom podoba :D jak managerwie  ustala że wprowadzenie lf5 i BO3 bedzie opłacalne dla firmy to na nic lamenty i płacze :P Człowi gracze już odchodzą z gry bo nie ma co robić i straszna nuda w grze :) więc trzeba się szykować na nowości :D

Zresztą przed wprowadzeniem LF4 i ulepszeń też były lamenty ale teraz sie to większości "bardzo" podoba  :D

cupakgame.jpg

Opublikowano

Skąd wam sie to LF-5 i BO3 wzieło? Podajcie linki do tych newsow:D

Witam! Nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalem , ze w 2015 maja wejsc nowe wrota, nowy dres na drony , bo3 i 3 nowe formacje. Wie coś ktoś ?

Gdzie to slyszales?  na zadnym forum bp nic takiego nie ma.. chyba  z MaxTV :D

Opublikowano

Jak nazwa wskazuje serwer testowy.. Testują ale nie muszą wprowadzać :D dopiero jak przejdzie testy na serwerze testowym 1 to oddają do testowania dla graczy na   :P.

Edit// 400 Post

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

jak dla mnie dobrze ze wprowadzaja bo gra juz nudna sie zrobila dla tych co wszystko maja nie powinno to sie konczyc jak dla mnie w dobrym kierunku ida

Opublikowano

wy tępi jesteście... koleś sobie zrobił serwer na kompie i podmienił grafiki problem a wy myślicie że to prawdziwe. bo3 i designów na drony nie będzie nawet na oficjalnym fb bp pisali  że nie mają zamiaru wprowadzać BO2 ani tych całych zielonych dresów więc skończcie wysnuwać bajeczki 

Opublikowano

wy tępi jesteście... koleś sobie zrobił serwer na kompie i podmienił grafiki problem a wy myślicie że to prawdziwe. bo3 i designów na drony nie będzie nawet na oficjalnym fb bp pisali  że nie mają zamiaru wprowadzać BO2 ani tych całych zielonych dresów więc skończcie wysnuwać bajeczki 

BO3 już jest przyklapane że będzię, ale to  mały pikuś :) przy tym co niedługo sie pojawi w DO.

cupakgame.jpg

Opublikowano

BO3 już jest przyklapane że będzię, ale to  mały pikuś :) przy tym co niedługo sie pojawi w DO.

no doba wież sobie  że będą te bo3 na oficjalnym fb darkorbit pisali że to fejk więc mi tu nic nie wmówisz 

Opublikowano

no doba wież sobie  że będą te bo3 na oficjalnym fb darkorbit pisali że to fejk więc mi tu nic nie wmówisz 

jakich "wież", ja nie bede budował żadnych wież :D ale dzięki za pozwolenie, co do wiary, bo chyba to miałeś na myśli :D

cupakgame.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...