Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z javą.

Aikoxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od pewnego czasu, a dokładnie od wczoraj, gdy włączam minecrafta, i chcę wejść w multiplayer pokazuje mi się komunikat że JavaPlatform SE Binary przestał działać. Po odinstalowaniu, i ponownym zainstalowaniu launchera, pokazuję się ten sam komunikat. Usuwałam także folder .minecraft, aktualizowałam jave do 8 oraz instalowałam 64bitową jave. Proszę o pomoc:)

Link do ss komunikatu: http://pl.tinypic.com/r/16l0ajc/8

Opublikowano

Wyłącz antywirusa on Ci blokuję poprawne uruchomienie Minecrafta dodatkowo, czy zainstalowałeś i zaktualizowałeś najnowszą Javę 67 update oprócz tej 8? Jeżeli nie, to zrób to. 

Również pamiętaj, że Java musi się zgadzać pod Twój system windows. ;) 

Opublikowano

Polecam reinstal minecrafta oraz zainstalowanie nowszej wersji javy lub po prostu jej reinstalację. Jeżeli to nie pomoże polecam aktualizację sterowników do grafiki

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

A wiecie o co chodzi z: java.lang.NullPointerException: group ? - Zbytnio się nie orientuje w sprawach javy:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...