Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem w stanie wyłożyć do 5 klocków na reklame tylko gdzie ?

Yt, bannery, facebook etc. Ale pierw pokaż, ze zależy Ci na serwerze, ponieważ większość graczy straciła zaufanie do Ciebie, koniecznie musisz zmienić swoją podstawę bo inaczej będzie ciężko. Powodzenia ;) 

xD 

Opublikowano

A ja sobie zagram na tym serwerze a co mi tam nie będę jak połowa tych idiotów co tylko wyzywa a sami nie umieją założyć własnego serwera.

junior.jpg

Opublikowano

ciekawe czy da sie w ogóle zarejestrować ;]

post-361679-0-93224600-1418833185.png

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Ponadto w kliencie jest jakiś syf, nawet Chrome pokazuje komunikat że w paczce wykryto złośliwe oprogramowanie :O

I potwierdzam, serwer off od 17 grudnia 2014 około 14:00 :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer już chyba upadł, proponuje by mod się tym zajął, zamknął i do kosza!

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Ogólnie to sram na to czy jakiś Dark jest adminem czy też nie, a serwer i cała prezentacja przypomina mi bardzo fajny serwer Neverius, który moim zdaniem był jedynym niepowtarzalnym serwerem :)

Ktoś jeszcze pamięta mój stary serwer  <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dark to zrobił mnie na tym serwerze, niż topka graczy. :D

NIE POLECAM ŻADNEGO SERWERA PROWADZONEGO, PRZEZ TEGO CZŁOWIEKA ! :)

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Opublikowano

" Serwerownia Glador " upadła już 2 lata temu. Serwer Glador s1 ( easy ) najlepszy easy w historii metina... Coś naprawdę fajnego zrobić tylko balans klas i serwer byłby perfect :) Niestety dobrego słowa o Darku aka Amadeuszu nie powiem.. Dlaczego? Nic, ale to kompletnie nic nie robi / robił na swoich serwerach... każdy następny serwer zrobiony przez cb już się niestety nie wybije... A tobie pozostała zmiana IP / nicku i większego szacunku dla graczy bo póki co jesteś skończony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...