Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendary Client

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio natchnąłem się na Legendary Client i nie wiem co to jest. Może mi ktoś opowiedzieć coś o tym. Widziałem gdzieś że chyba pokazuje bohaterów przeciwników podczas pickowania.  I czy można za to bana wyłapać?

xD

Opublikowano

Odradzam, zerknij na temat na #L dotyczący banicji.

Praktycznie wszyscy, którzy choć raz weszli na to zostali zbanowani.

Opublikowano

ban jest 2-4tygodnie ...  ja joduska piszali o tym trzeba poczytac fora ;c

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

A jeśli tylko się zalogowałem z tego clienta to mogę dostać bana? Nie zagrałem ani 1 gry na nim -.-

Pewnie tak. 

Ale już nie chce wiedzieć co to jest jak bana można wyłapać.

xD

Opublikowano

Pewnie tak. 

Ale już nie chce wiedzieć co to jest jak bana można wyłapać.

Nie wieże... Logowałem się jeszcze na konto kolegi... Jak on dostanie bana też... Wszystkie postacie ma xD

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Nie ma bana za samo korzystanie z clienta.

Jest ban za korzystanie z exploitu który jest używany za pośrednictwem tego clienta.

LC można używać, z tym że nie używajcie multiqueue

Opublikowano

Nie ma bana za samo korzystanie z clienta.

Jest ban za korzystanie z exploitu który jest używany za pośrednictwem tego clienta.

LC można używać, z tym że nie używajcie multiqueue

Obyś miał racje bo szkoda mi konta :D Właśnie tak myślałem że za samo korzystanie z exploita jest ban ale nie byłem pewny, :D

Jeśli bana nie dostane to będę używał tego clienta bo szybciej się włącza chociaż trochę bugów ma ;_;

I AM JUSTICE

Opublikowano

Obyś miał racje bo szkoda mi konta :D Właśnie tak myślałem że za samo korzystanie z exploita jest ban ale nie byłem pewny, :D

Jeśli bana nie dostane to będę używał tego clienta bo szybciej się włącza chociaż trochę bugów ma ;_;

Ban na 2-4 tyg.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bannable, czemu? Riot sam pisał na głównej stronie było że osoby, korzystające z programów KTÓRE MAJĄ WPŁYW NA PRZEBIEG ROZGRYWKI zostaną zbanowani. LegenderyClient nie ma ani trochę wpływu na przebieg rozgrywki, no chyba że korzystając z MultiQ Exploita.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Jak najbardziej możesz dostać za to bana. Jest to niezgodne z polityką RIOT. Warto tutaj zauważyć, że nawet zmiana run w lobby to już jest exploit wykorzystujący braki klienta oficjalnego (choć bardzo użyteczny) jednak okolicznosci bana nie powinny być pernamentne

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Podobno już za samo logowanie można wyłapać bana :) Bany są podobno na 3-4 tyg.

gmhq5mn.png

Opublikowano

Podobno już za samo logowanie można wyłapać bana :) Bany są podobno na 3-4 tyg.

Tak aktualnie jest ban wave

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Za zadne logowanie nie mozna dostac bana kretyni, ban jest za uzywanie expolita, nie sluchaj tych debili.

musiałem ;3 To teraz słuchaj najmądrzejszy człowieku. Nazywasz kogoś debilem bo napisał prawdę, aktualnie Anty cheat działa przed zalogowaniem się do gry, z tego masz prosty wniosek że za zalogowanie się przez Legendary możesz zostać oflagowany i polecieć z resztą mądrych ludzi w "Fali Banów". Po drugie tłumaczysz że ban jest za używanie exploitów ? Legendary ma w sobie exploity tak dla ścisłości. Exploitem jest w nim nawet to że możesz grać w premade z więcej niż jedną osobą "ranking". Więc na przyszłość zawrzyj jape i grzecznie pytaj jak nie wiesz. Lub nie próbuj robić z ludzi tumanów. Wystarczy że Ty nim jesteś. A na koniec dodać trzeba iż jest to oprogramowanie 3 ingerujące w LeagueOfLegends. 

Opublikowano

musiałem ;3 To teraz słuchaj najmądrzejszy człowieku. Nazywasz kogoś debilem bo napisał prawdę, aktualnie Anty cheat działa przed zalogowaniem się do gry, z tego masz prosty wniosek że za zalogowanie się przez Legendary możesz zostać oflagowany i polecieć z resztą mądrych ludzi w "Fali Banów". Po drugie tłumaczysz że ban jest za używanie exploitów ? Legendary ma w sobie exploity tak dla ścisłości. Exploitem jest w nim nawet to że możesz grać w premade z więcej niż jedną osobą "ranking". Więc na przyszłość zawrzyj jape i grzecznie pytaj jak nie wiesz. Lub nie próbuj robić z ludzi tumanów. Wystarczy że Ty nim jesteś. A na koniec dodać trzeba iż jest to oprogramowanie 3 ingerujące w LeagueOfLegends. 

Hmmm -.- Wydaje mi się że nie zrozumiałeś tego co napisał WickedMaks. Legendary ma w sobie exploity tak dla ścisłości - tak napisałeś... A czy on napisał że Legendary nie zawiera exploitow? Nie pisał tak, napisał tylko że ban jest za używanie exploitow a nie że nie zawiera on exploitów. Może z tym że możesz zostać oflagowany to może masz rację 

@PS Nwm tylko po co dodałeś te zdania po pierwszym zdaniu bo nic takiego nie pisał i wygląda to tak jakbyś sam sobie to wymyślił.

I AM JUSTICE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...