Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ardanis.pl

Nyle.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jako iż jestem graczem tego serwera chciałbym zacząć dyskusje i rozreklamować ten serwer, no to lecimy:

Administracja- Stara się bardzo, odpisuje na czas można ich spotkać wszędzie.... forum gra oraz ts linki podam niżej. Nigdy nie spotkałem się z tak mobilną do pracy administracją. Powoli zbliżamy sie do wielkiego update oraz eventów swiątecznych, jest strefa youtuberów którzy kręca filmiki regularnie. Wiec to tyle.

Ogólnie serwer polecam i zapraszam do wspólnej wymiany zdań i oceny tego serwera i nie pozostaje mi nic jak na niego zaprosić, a poniżej zostawiam linki:

Strona główna:

Forum Serwera:

FanPage Serwera:

Team-Speak3:

ts3.ardanis.pl

Pozdrawiam KillRan

obraz.png

Rekrut
Opublikowano

Jak najbardziej serwer polecam. Drifty jest prawidłową osobą, na miejsce administratora. ANON to moja ulubiona osoba, z racji skromności jaką posiada. Rose jak najbardziej na ++, zawsze pomocna. Arthas i Gazik wykonujacą swoją prace bardzo sumiennie. Serwer nie został zrobiony na "od**erdol się", wszystko ładnie, pięknie. Serwer ma sporo nowości, aż chce sie to wszystko robić. Zachęcam do gry.

Pozdrawiam, Anty aka Quence.

Opublikowano

Bardzo gorąco i serdecznie polecam serwer! ;) Administracja naprawdę wie co robi. Wprowadzili wiele zmian i ulepszeń które pomagają w grze i zarówno zachęcają do gry, a to jeszcze nie koniec, bo z tego co mi wiadomo planują jeszcze więcej! :D

Co do ludzi na serwerze i panującej na nim atmosferze moim zdaniem jest zacnie :D Jest bardzo wiele ciekawych oraz sympatycznych ludzi z którymi można pogadać i pomogą w potrzebie ;>

Cóż więcej dodać, serwer jest zaj*bisty! :D Polecam i zapraszam! ;]

IXLcQct.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...