Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje możliwość przeniesienia konta z jednego serwera na drugi?

San Tao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Chciałbym się spytać, czy istnieje możliwość - programem lub bugiem - przenieś konto z jednego serwera na drugi.
Chodzi mi głównie o to, że na serwerze xxx jest serwer główny i beta - są postawione na tej samej maszynie i nie wiem, czy używają tych samych plików.

Fajne opcja, bo słyszałem, że niby tak można, ale jak ?

Nigdy nie kupiłbym Forda !
Bo jak masz Forda, to nie jesteś dobra morda !

https://www.youtube.com/watch?v=MZjoSEgtuV0&hd=1

Moderator  <3 oraz Opiekun Serwera DR biggrin.png

Specjalista
Opublikowano

Nie ma takiej możliwości,tylko na polskim globalu wprowadzili taką możliwość.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Przenieść można jeśli masz dostęp do bazy i plików.

Wtedy wszystko jest możliwe, ale jeśli nie masz dostępu to nic nie zrobisz.

To tak jak byś chciał pieniądze z konta w telefonie wydać w sklepie na bułki. ;)

Specjalista
Opublikowano

Przenieść można jeśli masz dostęp do bazy i plików.

Wtedy wszystko jest możliwe, ale jeśli nie masz dostępu to nic nie zrobisz.

To tak jak byś chciał pieniądze z konta w telefonie wydać w sklepie na bułki. ;)

Nawet jeżeli masz dostęp do bazy i plików nie ma możliwości przeniesienia konta z jednego serwera(plików) na drugi serwer(drugie pliki).

Tak tak jakbyś chciał przenieść postać z balmory na ravie?

graphic.png

Opublikowano

Nawet jeżeli masz dostęp do bazy i plików nie ma możliwości przeniesienia konta z jednego serwera(plików) na drugi serwer(drugie pliki).

Tak tak jakbyś chciał przenieść postać z balmory na ravie?

Chyba napisał jak ma dostęp tak.

Opublikowano

Jak to nie ma możliwośći ? o Czym wy gadacie.

1

musiałbyś mieć dostęp do serwera xx1   do bazy danych i skopiować z kilku tabelek swoje dane.

2

Później musiałbyś mieć dostęp do serwera xx2 i tam w odpowiednie miejscia powpisywać swoje dane z serwera xx1.

Lecz jeżeli nie masz dostępu to nie da się nic zrobić :)

😅

Specjalista
Opublikowano

Jak to nie ma możliwośći ? o Czym wy gadacie.

1

musiałbyś mieć dostęp do serwera xx1   do bazy danych i skopiować z kilku tabelek swoje dane.

2

Później musiałbyś mieć dostęp do serwera xx2 i tam w odpowiednie miejscia powpisywać swoje dane z serwera xx1.

Lecz jeżeli nie masz dostępu to nie da się nic zrobić :)

No niby tak,lecz zobacz co np by było jakby ktoś postać z Argentusa na ravie s2 przeniósł,tutaj 3kk hp i nie wiadomo jaki atak,a ravia np na oko szczelam 20k hp? 

graphic.png

Opublikowano

@E69  Bonusy i wgl ekwipunek to inna bajka niż przeniesienie postaci ; D teoretycznie sie da łatwo. Praktycznie jest to możliwe ale baaaardzo dużo roboty.

a tak ogólnie bez dostępu do bazy nic nie zdziałasz, nie istnieje taki bug i nigdy nie będzie istniał ;)

😅

Opublikowano

Uwaga odkrylem ale to dziala tylko na serverach chamachi :Wienc musimy miec konto na 1 serverze chamachi zostawiamy zamieniamy tylko launcher python ite inne duperele oraz serverimpfo tez zamieniamy...Powinno zadzialac mi dziala :Aha bardzo wazne servery musza byc na takich samych plikach np rykox v1 i rykox v1 i wtedy zadziala !!! Licze na duzo reputacji :D 

Opublikowano

Nie można przenieść tak jak up pisali tylko poprzez bazy danych,ale to jest nie możliwe żebyś znał passy do jakiegoś metina (jego bazy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...