Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite - Filozofia, czy coś...

NarotoGameplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, iż skończyłem z pewną grą MOBA, która jest dosyć popularna jednak mi się już znudziła. Niedawno spostrzegłem oto ten tytuł "Smite". Obejrzałem kilka filmików z tej gry, ale dalej myślę czy opłaca się w nią zagrać. Nie wiem czy i ta mi się nie znudzi, więc chciałbym poznać opinię innych graczy. Za wszystkie wypowiedzi dziękuję i chciałbym jeszcze się spytać ile ta gra około waży? (W GB oczywiście)

Opublikowano

Raczej Ci się nie znudzi gdyż gra od startu była wzorowana troche na LoLu ale ma ten plus (i wiele innych) że jest w 3D . Lecz teraz gdy Hi-Rez wybił się z tą grą to wprowadzają corazj wiecej i coraz lepiej swoje aktualizacje i dodają  nowych bogów do gry. Również jest to prawdziwy F2P bo za każdy dzień logowania do gry dostaje się nagrode w postaci favoru(waluta taka jak IP w lolu)/gemsy(waluta premium taka jak RP w lolu) .. schemat wyglada następująco .. 5 dni logowania = favor .. 6/7 dzien = gemsy | 6 dzień = 15 gemsów | 7 dzień = 35 gemsów ---> co nam daje razem 50 gemsów tygodniowo .. skiny na ogól są od 400 do 600 gemsów :) więc no problem + liczne eventy z szansą na zgarniecie dodatkowych gemsów .

Pozdrawiam i zapraszam do gry

Zeusek

Opublikowano

czy warto zagrać: http://www.mpcforum.pl/topic/1303878-warto-zagrac/

Często są przeceny skinów o 50% 

W grze Smite jest coś takiego jak Voice Guided System które trochę wyróżnia tę grę od innych MOBA (Pozwala na szybkie komunikowanie się z graczami bez konieczności pisania na czacie)

Postacie wychodzą średnio co 2-3 tygodnie  [W zbliżający się czasie (wtorek - środa) wychodzi Awilix] 

Aktualnie zbliża się wiele eventów - święta oraz mistrzostwa w Smite SWC

Każda prawie postać jest za 5500 favor'u ( chyba 4 są tańsze i każda nowa postać do wyjścia kolejnej kosztuje 11000)

Aktualnie waży ponad 5GB

Zbiór info:

http://www.mpcforum.pl/topic/1315734-aktualne-wydarzenia-ze-swiata-smite/#entry11344230

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...