Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snd Bot 4.04.11R

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym tobie przedstawic bota który działa pod Globala z dniem dzisiejszym 4.04.2011r posiada on takie funkcje jak

-Podnosi itemki

-Loguje gdy cie wywali z gry

-Startuje bez strony

-Chat system - taki czat(irc)

-Auto pisanie

-Samo expi( czaruje, w dodatku elfem sie obraca a DL'em kreci po całym ekranie, Buffy itp.)

-Combo bot

-Nova bot

-Muzyczka gdy jewel wypadnie

-Wywalanie itemek

-Repair items

-Używanie potków

-Auto leczenie

i wiele wiecej innych funkcji

gw297h471.jpg

http://www.filesonic.com/file/487355054/xpadder.zip

http://www.virustotal.com/pl/analisis/258bfde0411410534406f7f67d2b6a9bbc54f822324f90bf8885922013313292-1271190631

http://sndbots.wetpaint.com Strona producenta

Poradnik napisałem sam i proszę go nie kopiować :P

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej, mam problem z tym botem mógłbyś pomóc ?

Odpalam bota daje zakładke BOTS -> DK (bo dk gram)

Mam zaznaczony "main" tam - hotkey =0, a internal = 1

skill#2 - hotkej 1 - internal 30

reszty nie zaznaczam bo mam 10 lvl i nie mam nawet 1 skilla.

Nie wiedzieć czemu, bot mi nie expi (ale np. itemy podnosi)

Odpalam gre przez ten program, naciskam F11, F9 i F8 i myszka sie tylko blokuje na srodku ekranu a postać nie ekspi, wie ktoś moze z jakiego powodu?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam problem z tym botem gram bk combo mam ustawione na 99 99 99 zeby jak najszybciej je robil i nawet daje rade jak bije moby to w miare szybko ale na pvp z ctrl robi to combo 10x wolniej jak na mobach w czym problem jak ustawic zeby robil combo w takim samym tepie jak na mobach ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@edit

sorry źle przeczytałem twojego posta, nie wiem czemu a do czego ci to potrzebne?:D

to jest napisane w autoit tak ci powiem ;p pewnie autor specjalnie założył blokadę żeby nikt nie kopiował i się podpisywał pod nim

Opublikowano

właśnie oto chodzi że na głownej stronie dał source i napisane że każdy może go przerobić a tu dupa ;/

chciałem naprawić działanie auto potów hp bo źle działa na globie zreszta dużo dużo rzeczy trzeba poprawić bo bot był pisany na seson 2

Opublikowano

jeśli nie potrafisz go nawet skompilować to nie rozumiem jak chcesz się zabrać za naprawianie czegoś w nim. i co jak co ale ten bot jest pod s4 a nie pod jakis tam s2. zupełnie inaczej działają wtedy pewne rzeczy. żebyś nie musiał szukać tego w źródłach, a jest na samym początku to masz to napisane jak byk w pliku tekstowym.

Opublikowano
chciałem naprawić działanie auto potów hp bo źle działa na globie zreszta dużo dużo rzeczy trzeba poprawić bo bot był pisany na seson 2

mi auto hp działa perfekcyjnie! może tylko ty masz taki problem

Opublikowano

@up

nie ma się czego bać, jako że jestem kidmodem nie wrzucił bym tutaj syfu narażając range, a moja cała gildia tego programiku używa (300 lvle) już od dłuższego czasu:]

Jak były ataki DDoS to oni tylko przez bota się logowali :D

Opublikowano

tego nie da sie tak opisać byś musiał trochę zajarzyć angielskiego bo tego za dużo jest

Powiec co konkretnie chcesz i jaka profa grasz to ci powiem co masz "kliknąć"

Opublikowano

Mam mały problem z tym botem. Gram ee i ustawiłem sobie regular Delaya na 15 sekund. I tu pojawia się problem. Za pierwszym razem ładnie się wyrabia z buffem wszystkich w 15 sekund ale przy następnej kolejce trwa to już 36 sekund :/ i tak zostaje nie wiem czemu po prostu po pierwszej kolejce buffowania bot zwalnia i tak już zostaje :/. Może mi ktoś podpowiedzieć czy coś robię źle ? Z góry dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Dokladnie jak ty mówisz ,chodzi mi o to zeby leczył się i w określonym czasię bufował się "DMG,DEF"

I także mi jeszcze chodzi o strzelanie do okoła :>

Z góry dzieki

Pomoże ktoś ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Witajcie

u mnie jest napisane coś takiego :

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku.

Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu.

Wie ktoś może jak to naprawić aby działał bocik ? Używam systemu operacyjnego Windows7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...