Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdzielczość ekranu

Marlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka:)

Jest jakiś aktualnie działający sposób żeby sobie zwiększyć rozdzielczość w grze?

pulpit mam na 1440x900 a  w grze nie ma żadnej opcji do zmiany rozdzielczości

Cos znalazłem już na Mpc ale nic nie działa;p

A widziałem w jakimś filmiku na yt ze ludzie maja 2 razy większa rozdzielczość niż ja.

Pomóżcie :D

Opublikowano

Ja zwiększyłem rozdzielczość w darkorbit poprzez normalne ustawienie rozdzielczości w systemie windows. Czyli jak masz win 7 albo 8 czy viste to klikasz prawym na pulpit i masz rozdzielczosc ekranu i ustawiasz na jak najwyzsza.

Opublikowano

Ja zwiększyłem rozdzielczość w darkorbit poprzez normalne ustawienie rozdzielczości w systemie windows. Czyli jak masz win 7 albo 8 czy viste to klikasz prawym na pulpit i masz rozdzielczosc ekranu i ustawiasz na jak najwyzsza.

Rozdzielczość gry dopasowuje się do rozdzielczości ekranu .

Tyle to ja juz wyczytalem.. Tak jak pisalem w 1 poscie mam rozdzielczosc 1440x900 i wiekszej w systemie ustawic nie moge.. Pewnie monitor nie pozwala na wieksza.

Szukam jakiegos innego sposobu. Napewno cos istnieje:D

Opublikowano

Dobra to pora na nowy monitor:D

Pytanie:

Ile musi mieć cali żebym przynajmniej widział na ekranie max zasięg moich laserów:D???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...