Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o mały przekręt

Hecal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Uzyskałem w legalny sposób dostęp do konta gracza wot który ma możliwość wypłacania złota ze skarbca. Osoba ta, jak i klan w którym się ona znajduje zaszła mi ostatnio za skórę. I tutaj pytanie. Czy istnieje możliwość przelania golda ze skarbca na moje konto w taki sposób, żeby nie mogli dojść do kogo ten gold poszedł? I jakie wiążą się z tym ewentualne kary?

Opublikowano

I tak to nic nie da. Łatwo sprawdzą w historii przelewów, do kogo to złoto poszło.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano
Witam. Uzyskałem w legalny sposób dostęp do konta gracza wot który ma możliwość wypłacania złota ze skarbca.

Generalnie: dzielenie jednego konta z kimś nie jest dozwolone i sprawdzamy takie przypadki. Podobnie, jak sprawdzamy zgłoszenia gdy ktoś nagle loguje się z drugiego końca świata - ale generalnie dopóki nie dochodzi do złamania zasady jeden użytkownik - jedno konto nie ma problemów.

Sprzedaż konta jest niezgodna z Umową Licencyjną Użytkownika Końcowego (EULA) oraz z regulaminem gry World of Tanks.

Zgodnie z umową licencyjną użytkownika końcowego (EULA), regulaminem gry World of Tanks i warunkami korzystania z usług, sprzedaż następujących dóbr i/lub usług jest zabroniona:

• Konta / informacje niezbędne do logowania
  • Złoto i/lub kredyty
  • Kody przedsprzedażowe i/lub promocyjne
  • Usługi levelingowe / powerleveling
  • Żebranie

Nie da się uzyskać dostępu do konta innego gracza, "w legalny sposób."

Opublikowano

^True dat
Poza tym - wtedy oni zgłoszą to do WG. WG sprawdzi wszystkich którzy mieli dostęp do skarbca w dniu przelewu. Gold zostanie mu zabrany, wróci na konto klanu, a ty dostaniesz permabana.

Opublikowano

^True dat

Poza tym - wtedy oni zgłoszą to do WG. WG sprawdzi wszystkich którzy mieli dostęp do skarbca w dniu przelewu. Gold zostanie mu zabrany, wróci na konto klanu, a ty dostaniesz permabana.

hahahahhahahahhahahhahahahahahhahahahahhahaha z krzesła spadłem z beki jak to przeczytałem , nie słuchajcie marvelusa, a więc Hecal

1.  - Wargaming nie może sobie zabierać od tak golda z konta gracza a tym bardziej golda zdobytego na klanówkach 

2.  - Jeśli miał dostęp do konta dowódcy i z niego sobie przelał golda będzie musiał udowodnić że to nie on to zrobił

3.  -  Jeśli dowiedzą się że z konta dowódcy korzysta więcej niż 1 osoba to on dostanie bana a nie ty ( za użyczanie konta ) wargaming już wiele razy udowadniało że nie da się od tak sobie wbić na czyjeś konto

4.  sam klan dojdzie kto przelał golda i wyjdzie że to ty i na pewno puszczą fame o tobie i już nikt Cię do klanu nie przyjmie ( ew jakieś pomidorki )

5.  Ze strony WG nie grozi Ci nic bo nie są Ci w stanie udowodnić że to ty sobie sam przelałeś golda z innego konta a na pewno nie ban permanentny

6. Jesteś kutasem jeśli chcesz wyczyścić skarbiec i uciec.......... tyle ode mnie 

Opublikowano

@Up.

Łamanie regulaminu forum, jak i EULA.

A co do tematu...

Nie próbuj tego robić, bo naprawdę skończysz z banem, albo nawet i czymś gorszym...

Temat nadaje się do zamknięcia i przeniesienia do kosza.

Opublikowano

hahahahhahahahhahahhahahahahahhahahahahhahaha z krzesła spadłem z beki jak to przeczytałem , nie słuchajcie marvelusa, a więc Hecal

1. - Wargaming nie może sobie zabierać od tak golda z konta gracza a tym bardziej golda zdobytego na klanówkach

2. - Jeśli miał dostęp do konta dowódcy i z niego sobie przelał golda będzie musiał udowodnić że to nie on to zrobił

3. - Jeśli dowiedzą się że z konta dowódcy korzysta więcej niż 1 osoba to on dostanie bana a nie ty ( za użyczanie konta ) wargaming już wiele razy udowadniało że nie da się od tak sobie wbić na czyjeś konto

4. sam klan dojdzie kto przelał golda i wyjdzie że to ty i na pewno puszczą fame o tobie i już nikt Cię do klanu nie przyjmie ( ew jakieś pomidorki )

5. Ze strony WG nie grozi Ci nic bo nie są Ci w stanie udowodnić że to ty sobie sam przelałeś golda z innego konta a na pewno nie ban permanentny

6. Jesteś kutasem jeśli chcesz wyczyścić skarbiec i uciec.......... tyle ode mnie

WG ma prawo ci zmienić nick na "jestempedalemilubiewdupe" bo konto gracza nie jest jego własnoscią tylko własnością WG (regulamin WoTa się prosi)

Są w stanie udowodnić bez problemu - IP, lokalizacja, używanie konta w dwóch miejscach w krótkim przedziale czasu.

Opublikowano

A jak udowodnią że to ty przelałeś złoto a nie twój kolega?

Zaraz ktoś napisze że po IP... i co z tego? WG nic z tym nie zrobi ;)

Szukam skryptu do bola który pomoże wyjść z brązu dla free userów.

Opublikowano

WG ma prawo ci zmienić nick na "jestempedalemilubiewdupe" bo konto gracza nie jest jego własnoscią tylko własnością WG (regulamin WoTa się prosi)

Są w stanie udowodnić bez problemu - IP, lokalizacja, używanie konta w dwóch miejscach w krótkim przedziale czasu.

Przykładowo mieszkam w gdansku i gram u siebie, kolega zaprosil mnie do siebie do gdyni, godzine pozniej loguje sie na swoje konto u niego w domu

2 rozne lokalizacje 2 rozne ip, krotki przedzial czasu.........., nie mogą dać za to bana.....

Opublikowano

Na życzenie osoby, która wszczęłaby "postępowanie śledcze", tj. zgłosiła, by sprawę do supportu WG, wszystko mogłoby się zacząć. Jeżeli nie byłoby nic zgłoszone, wtedy prawdopodobnie nawet, by się o tym nie dowiedzieli. Jednak kiedy sprawa zostanie zgłoszona do administracji, sprawa nabierze całkowicie innych barw. Mogą grozić Ci sankcje prawne. Wszystko zależy, od kar jakie mogą na Ciebie nałożyć za takie przewinienie.

Opublikowano

Czemu niby? Bierz tego golda idź do kolegi przelej sobie nie loguj się 2 dni a jak cos to mu na koncie czolgi posprzedawaj i zalatw bana :) Wtedy co ci zrobi? WG będzie sądziło, że to dziwne i nic!a nick sobie zmienisz i nie sprawdzą... GL :P Daj chociaż 100 golda :D Wiem, że nie można :( Btw. Ile tam tego jest :3?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...