Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unranked vs Bronze

ʌǝуz

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Unranked vs Bronze

• Unranked
      55
    • Bronze
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronze, bo możesz się chwalić, że należysz do elity lola. Plus dodatkowo możesz wystąpić w Bronzowych Myślach.

W BM możesz wystąpić nawet będąc w diamencie :D

Ja wole Unranked - ludzie nie wiedzą jak grasz i nie mogą Cie flamić po lidze

Opublikowano

Bronze moim zdaniem lepiej przynajmniej grasz rankedy a nie tylko normale (ale naprawdę trzeba być cienki by trafić do bronzu)

Opublikowano

Mówicie brąz zły, wstyd, itd.

Lecz każdy, bynajmniej większość przez te "umiejętności" przechodziła.

Zdobywanie Gold + i większość z was ciśnie te bronzy od gówien, itd, a tak naprawdę sami na początku lepiej nie graliście.

Każdy zasługuje na taką dywizje w której się znajduję, to prawda, lecz są bronzy lepsze od Diamentu, i gorsze od "ściany" ~~ każdy orze, jak może :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Oczywiście, że unranked.

Nie obrażając nikogo, ale brąz to wstyd :D

Hańba ci i tak nie doznasz tego wielkiego zaszczytu bycie w brązie :D

Opublikowano

Mówicie brąz zły, wstyd, itd.

Lecz każdy, bynajmniej większość przez te "umiejętności" przechodziła.

Zdobywanie Gold + i większość z was ciśnie te bronzy od gówien, itd, a tak naprawdę sami na początku lepiej nie graliście.

Każdy zasługuje na taką dywizje w której się znajduję, to prawda, lecz są bronzy lepsze od Diamentu, i gorsze od "ściany" ~~ każdy orze, jak może :)

Ja cisne ludzią z brązu bo sam w nim nie byłem to mogę ;)

@topic

Moim zdaniem lepiej być unranked mniejszy wstyd. A brązowe myśli po prostu tak mówią ze na brąz trzeba zasłuzyć a tak naprawde sami siedzą w goldzie-daimoncie P

Opublikowano

Ja cisne ludzią z brązu bo sam w nim nie byłem to mogę ;)

@topic

Moim zdaniem lepiej być unranked mniejszy wstyd. A brązowe myśli po prostu tak mówią ze na brąz trzeba zasłuzyć a tak naprawde sami siedzą w goldzie-daimoncie P

Ale powiedz mi co reprezentujesz takim zachowaniem? Kompletnie nic.

Już mogłeś napisać Diamencie*

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Ale powiedz mi co reprezentujesz takim zachowaniem? Kompletnie nic.

Już mogłeś napisać Diamencie*

Ale cisne kiedy oni na mnie coś mówią ;)

I błąd zawsze może się zdarzyć.

Opublikowano

Niekoniecznie z unrankedem to prawda ;) Spotykałem ludzi w Bronze League co mieli skilla poziomu Platyny/Diaxa :) Ale unranked lepszy niż Brązik. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Unranked da Ci możliwość zaczęcia od początku i wylądowania w lepszej dywizji w stosunkowo niewielkiej ilości gier.
Natomiast jeżeli ktoś lubi wyzwania... ale jakby na to nie patrzeć, będąc 5/5 ma się szansę na Srebro V będąc unrankedem. Natomiast będąc brązem 10 gier może okazać się niewystarczające...

wikmk9.jpg

Opublikowano

Brons to styl życia, nie doceniają nas, a wiadomo, że brons to jedyna legendarna liga w lolu a nie jakieś diamenty sramenty chelendżery c***a warte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...