Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

słuchawki z mikrofonem dla graczy

Adamqaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli masz wybór po między tymi dwoma to Tracer dobra jakość ale szybko się psuje więc raczej Natec. nie gorsza a są dobre i wytrzymałe.

Natomiast jeśli chcesz do 100 to polecam Gamecom 380 są bardzo dobre mam już 2 lata, upadły mi 3-4 razy z dosyć dużej wysokości, są na mini jeck'a ale : 

Nie psują się 

ta bateryjka czy co tam jest w minijacku jest bardzo wytrzymała - nie miałem jescze z tym problemu.

Słuchawki są bardzo wygodne dla uszu.

Słuchawki mają wokół głośniczków te ''poduszki'' i one szybko się kurzą.

55aR3G.png

Opublikowano

Jeśli masz wybór po między tymi dwoma to Tracer dobra jakość ale szybko się psuje więc raczej Natec. nie gorsza a są dobre i wytrzymałe.

Natomiast jeśli chcesz do 100 to polecam Gamecom 380 są bardzo dobre mam już 2 lata, upadły mi 3-4 razy z dosyć dużej wysokości, są na mini jeck'a ale : 

Nie psują się 

ta bateryjka czy co tam jest w minijacku jest bardzo wytrzymała - nie miałem jescze z tym problemu.

więc ty które byś wziął z tych moich

Opublikowano

Nie psują się 

http://allegro.pl/genius-hs-g500v-game-vibration-i4857646168.html a te

Opublikowano

Wszystkie te słuchawki to jedno wielkie gówno, nie warto ich kupować. Nie wiem jaki masz budżet, ale polece Ci Superluxy Hd681 + Zalman Zm mic-1.

@TrueFaith Coś więcej podpowie

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Pojawia się tu problem, nie kupisz dobrych i tanich słuchawek z mikro. Najtańsze headsety kosztują ~250zł (HyperX Cloud, HMC631, GHS1) i są zdecydowanie poza twoim budżetem. Proponuję kupić osobno słuchawki i mikrofon. W tej cenie kupisz świetne Maxell Retro DJ konkurujące z droższymi modelami (jest to brand Brainwavz HM3 za ~200zł). Do tego jakikolwiek mikrofon np. Zalman Mic1 dopinany do słuchawek lub stojący świetnie wykonany MT391. Otrzymasz w ten sposób zestaw o okrutnie wyższej jakości od Geniusów czy Nateców.

Opublikowano

Pojawia się tu problem, nie kupisz dobrych i tanich słuchawek z mikro. Najtańsze headsety kosztują ~250zł (HyperX Cloud, HMC631, GHS1) i są zdecydowanie poza twoim budżetem. Proponuję kupić osobno słuchawki i mikrofon. W tej cenie kupisz świetne Maxell Retro DJ konkurujące z droższymi modelami (jest to brand Brainwavz HM3 za ~200zł). Do tego jakikolwiek mikrofon np. Zalman Mic1 dopinany do słuchawek lub stojący świetnie wykonany MT391. Otrzymasz w ten sposób zestaw o okrutnie wyższej jakości od Geniusów czy Nateców.

a ten micro ma wyszmianie zakłóceń i tych innych

Opublikowano

Żadne mikrofony ani słuchawki w tej cenie nie mają tłumienia szumów ani innych takich opcji, to są pierdoły wpisane przez producenta dla zwiększenia popularności. Te mikrofony brzmią bardzo dobrze ale dużo zależy od karty dźwiękowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...