Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaktualizowany Playbreak

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, jak widać jest aktualizacja.Z mediafire nie działa, ale na przeklej, kiedy mam już wpisać kod, pisze nieprawidłowy, gdy w 100% wpisałem poprawny.

Dodałem kolejny link.

@Up 

Poczekaj z tydzień opublikuje w cheatach nową wersję bo ta jest już wykrywalna. Szkoda konta.

Na razie nic nie wiadomo na temat nowej wersji , także poczekam.

­

Opublikowano

Coś wiadomo?

Tak,dużo osób dostało bana ,ale twórca nie dodał ''nowszej wersji'' ponieważ bana dostałe ''parę osób'' na 11tyś pobrań.

­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja sie dziwie jak Fredaiks nie dostał jeszcze bana on to używa ghost mody itp i nie dostał bana . A inni dostają bany za samego esp'a ;3

Szukam Ludzi do gry w LastDayMMO

Chętni niech piszą na PW

Opublikowano

@MrwolfiMan

Bądź co bądź, to on dostał trzy razy bana.

1. Grał ze mną na noclipie (zaczął gonić autko w fallsdale :x)

2. Z lajtowego konta (kolegi, sprzedał mu za $$$ na paypalu, w c**j lootu) za zabicie streamera na haxach.

3. Za nazwę w grze "Fredaikis"

To są jego trzy jedyne bany.

Opublikowano

@NeBeK a co Ty jego pionek ze wiesz gdzie sie porusza? jak to robi, z kim etc? ;o 

@Topic. No nic, gramy dalej jak narazie. Bo jak sie umie grac, nie pokazujesz ze masz smieci to nie dostaniesz bana. Teraz widze wasze zachowanie: kiedy patrzycie na sciane gdzie 50m dalej koles lata. :)

836076355.png
Opublikowano

@NeBeK a co Ty jego pionek ze wiesz gdzie sie porusza? jak to robi, z kim etc? ;o 

@Topic. No nic, gramy dalej jak narazie. Bo jak sie umie grac, nie pokazujesz ze masz smieci to nie dostaniesz bana. Teraz widze wasze zachowanie: kiedy patrzycie na sciane gdzie 50m dalej koles lata. :)

@MrZiwy

Nie po prostu mam go w ulubionych na skype ;x i czasami sobie gadamy, ew. gramy, ale już rzadziej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zawsze używałem płatnych ale chciałem zobaczyć jak jest teraz z free 

i tak wchodzę na server i crash mam all c++ i inne by hacki działały każdy płatny hack działa u mnie a to nie działa :/ może mała pomoc proszę :)

mam na off firewall i antivirus i inne odpalałem w trybie administratora hacka i iss i też bez mam też grę w oknie  i nadal nic :/

a poza tym małe pytanko też :) screenshot cleaner ma ?

Opublikowano

Zawsze używałem płatnych ale chciałem zobaczyć jak jest teraz z free 

i tak wchodzę na server i crash mam all c++ i inne by hacki działały każdy płatny hack działa u mnie a to nie działa :/ może mała pomoc proszę :)

mam na off firewall i antivirus i inne 

a poza tym małe pytanko też :) screenshot cleaner ma ?

Jest jeszcze 1 cheat na forum jakbyś chciał , ssb ten chyba ma 

­

Opublikowano

Jest jeszcze 1 cheat na forum jakbyś chciał , ssb ten chyba ma 

Jaka nazwa :) i chyba ma czyli nie wiesz na 100% :) no to lipa to chyba zostanę przy ulubionym ilikecheats :)

Ale thx za odp  ^_^

Opublikowano

Jest nadal undetected ?

Pomagam na PW (Prywatna Wiadomosc)

▄ . ► KONTAKT .
Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW)

►Skype: smith.polska

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...