Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 4.20 Nowa Jungla Sezon 5

Wojako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do oglądania mojego pierwszego takiego poradnika, myślę, że komuś się spodoba i przyda ;)

Praca zajęła mi 3 dni, starałem się jak najbardziej trafić w gust graficzny, zrobić ten poradnik przejrzysty i dla każdego zrozumiały ;)

Opublikowano

Całkiem nieźle, ale mogłeś przyciąć ekran ładowania gry. :)

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

Obejrzałem tylko początek i jak zobaczyłem że jungli ma mnie uczyć jakiś goldzik to podziękowałem. 

Uwielbiam ludzi którzy kierują się stereotypami. Ahhh to jest takie... przepiękne ;)

Opublikowano

Obejrzałem tylko początek i jak zobaczyłem że jungli ma mnie uczyć jakiś goldzik to podziękowałem. 

Niektórzy ludzie i to nawet niżej grają jak nie jeden z platyny, diaxa

xD

Opublikowano

Bardzo dobrze przygotowany film, widać, że spędziłeś nad nim masę czasu. Czasem mówiłeś niewyraźnie, ale poza tym jest ok ;)

Dziękuje ;)

Opublikowano

obejrzalem jedynie fragment o efektach smite'a bo nie chcialo mi sie tego szukac. lap + :)

efekt z golemow i zaby nie dziala na bohaterow z tego co sie orientuje wiec moglbys to poprawic dodajac adnotacje odpowiednia :P

a na serwie mówiłeś ze grałeś w lola może 1 dzień tylko . Oj nie ładnie tak kłamać ;]

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...