Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wpe pro 2.4.2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli sie dobrze orientuje

a) wpe pro nie ma na versje jest jedna versja wpe i dziala na wiekszosci servach

B) na mangosie prawie wcale nie dziala ;)

-----

Przepraszam iz nie pomoglem.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

użyj google mistrzu. Radzę jednak uważać ,gdyż pełno jest zawirusowanych wersji tego syfu.

Dział WoW [*]

Opublikowano

Na stronie glownej programu? dunno adresu, nie chce mi sie teraz szukac, ale kiedys bez problemu znalazlem to. btw wersja programu nie powinna miec nic do patcha gry, wpe to program do przechwytywania pakietow i ich ew wysylania, to nie jest program specjalny pod wowa

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

btw. moglby ktos zarzucic WPE z tym pliczkiem dzieki ktoremu mozna wskazac WoW.exe ;p? dziekowa - tak szukalem na google i lipa -.-...

----

edit: dobra poradzilem sobie ;p

----

Hm mam filtr wciskam ON <juz mam target na WoW.exe> Nic sie nie dzieje. Wersja asceta inna? zpatchowany serv? Znaczy sie biore item do backpacka i nic ;p pisze ze ,, za drogi". Any help ;q?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
btw. moglby ktos zarzucic WPE z tym pliczkiem dzieki ktoremu mozna wskazac WoW.exe ;p? dziekowa - tak szukalem na google i lipa -.-...

----

edit: dobra poradzilem sobie ;p

----

Hm mam filtr wciskam ON <juz mam target na WoW.exe> Nic sie nie dzieje. Wersja asceta inna? zpatchowany serv? Znaczy sie biore item do backpacka i nic ;p pisze ze ,, za drogi". Any help ;q?

Nie wszedzie dziala,probowalem na wielu servach ale nie dziala. Albo juz na amen spatchowany albo jeszcze istnieje jakis jeden jedyny serv gdzie da sie to zrobic:/

Opublikowano

Chyba niestety te hmm ,,nowe" servy przez ,,dzieci" zakladane ;p i ascenty by sie dalo :/ , zreszta rok temu dzialalo ;p a to juz duzo czasu ;]