Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o BOSS'ach w Metin2

PanGałganek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mogles napisac co dropi z bossow jeszcze

zależy to czy ten poradnik pod globala czy p. serwery np. na 1 nie ma nic na 2 nie ma dropu

Opublikowano

To teraz mnie zaskoczyłeś. W takim razie wybacz moją uwagę :)

Nie ma problemu ;) Strasznie dużo moobów jest z 4 stopniem i bardziej to sie zalicza do ELIT albo Mini-BOSS'ów

Opublikowano

A widziałem gdzieś taki poradnik już lecz ten też jest okej  ;)

Mógł byś jeszcze dodać gdzie te bossy się respią (Poszczególne) dla początkujących graczy na przykład   ^_^ (To tylko sugestia)

Lajk leci łapcie dzieci  <3

Opublikowano

A widziałem gdzieś taki poradnik już lecz ten też jest okej  ;)

Mógł byś jeszcze dodać gdzie te bossy się respią (Poszczególne) dla początkujących graczy na przykład   ^_^ (To tylko sugestia)

Lajk leci łapcie dzieci  <3

@eSejusiek

Szukałem takiego poradnika tutaj i na innych portalach i nic takiego nie było, dlatego nie wiem gdzie to widziałeś. Pisałem sam w oparciu o wikipedie i samą gre.

Jak dodam reszte bossów to bede zajmowal sie dodaniem dropu i wystepowania.

Opublikowano

poradnik dobry ale do jakiego konkretnie serwera on się odnosi ? Globala? Priwa jakiegoś? Bo i tu i tu wygląda to inaczej bo np na PL Azrael może Ci bić po 45K a na jakimś priwie po 15/10K Druga sprawa co do Wodza Orków respi się on z obstawą czyli z czarnymi orkami chyba 3 sztuki. Reszta spoko. 

Opublikowano

poradnik dobry ale do jakiego konkretnie serwera on się odnosi ? Globala? Priwa jakiegoś? Bo i tu i tu wygląda to inaczej bo np na PL Azrael może Ci bić po 45K a na jakimś priwie po 15/10K Druga sprawa co do Wodza Orków respi się on z obstawą czyli z czarnymi orkami chyba 3 sztuki. Reszta spoko. 

Dotyczy sie przede wszystkim PL'a, będe miał czas to poprawie i dodam reszte 

Opublikowano

Poradnik na pewno się przyda jak i dla graczy zaawansowanych i zielonych w metin2.

Dodaj jak najszybciej drop i dobrze by było jakbyś zrobił też taki o metinach.

Jak autor tematu doda drop to jestem za podpięciem.

@Edit

Nie widziałem żeby ktoś zrobił o metinach, jak tak to przepraszam.

Opublikowano

Poradnik na pewno się przyda jak i dla graczy zaawansowanych i zielonych w metin2.

Dodaj jak najszybciej drop i dobrze by było jakbyś zrobił też taki o metinach.

Jak autor tematu doda drop to jestem za podpięciem.

O Metinach chyba już ktoś zrobił, dlatego nie bede tego powtarzać bo to bez sensu.

Opublikowano

Fajny poradniczek :) Może dodałbyś jeszcze jakiś opis bonusów, które działają na poszczególne bossy? Na pewno początkującym lub nawet zaawansowanym, którzy większość życia spędzili na easy/pvp się przyda :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Dobre, plusik.

895041b0b72123aamed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...