Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM na serwerze prywatny metin2 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zostanę GM"em na prywatnym serwerze metin2

Coś o mnie

Jestem Michał mam 17 lat (pare mies do 18 xD) mieszkam w województwie Łódzkim.

Uczę się w technikum 2 rok :)

Chciałbym zostać GM'em by podzielić się swoim doświadczeniem i różnymi pomysłami na eventy i nie tylko. Również chciałbym pomóc rozwinąć taki serwer i służyć pomocą dla innych graczy gdy mają jakiś problem :)

Interesuje sie

-informatyką

-piłką nożną/siatkową

-muzyką

-siłownią

-zwierzętami

-przyrodą (uwielbiam góry )

Moje przygody z metinem

Na pl"u grałem 2/3 lata następnie przeniosłem się na serwery prywatne odwiedziłem ich z 7/8 (na jednym grałem 3 lata).

Gm byłem na paru serwerach lecz niestety one szybko padały.Chciałbym zostać GM"em na serwerze z przyszłością ze by nie padł po 2/3 mies.Również pomagałem na paru serwerach na tak zwanych "testach" czyli co nowego chcieli wprowadzać na serwer ja to testowałem i naprawiałem ewentualne bugi.

Inne

Po szkole mam dużo czasu a by zajmować się serwerem znam sporo fajnych eventów jak i na ts tak znam podstawowe komendy ( nie będę oszukiwał nie znam wszystkich na pamięć)

Oczywiście jestem odpowiedzialny i można mi zaufać w każdej sprawie myślę ze potrafię się dogadać z graczami w każdej sprawie :) Posiadam ts'a ze sprawnym mikrofonem.Jeśli były by jakieś pytania co do mojej osoby proszę pisać na gg lub pw :)

Kontakt do mnie:

gg 13257840

Opublikowano

Razi w oczy, och razi. 

Podanie, w którym zawarłeś bardzo mało informacji, nikt nie przyjmie kogoś takiego. Rozpisz się bardziej i popraw kolory.

Jak na tą chwilę, to nie polecam.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Zgadzam się z @Feezy , ledwo da się przeczytać. Radzę zastosować kolory: -pomarańczowy , -standardowy, etc, żeby nie raziły w oczy. + Informacje, wnioskuję, że więcej czasu zajęła

Ci zmiana koloru, niż pisanie tej biografii. :3

Aktualnie nie polecam, jak poprawisz, powiadom mnie, bo widzę w Tobie potencjał i jestem w stanie zmienić moją ocenę odnośnie Twoich starań.

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Kolorystykę lekko zmieniłem. Wiecej informacji hmm proszę pytać jeśli ktoś chciałby się jeszcze dowiedzieć. Odpowiem na każde pytanie lub podajcie jakie inf chcieli byście. Takie coś piszę pierwszy raz tak więc nie wiem czego by się chciał dowiedziec taki administrator serwera :) Oczywiście przyjmuję słowa krytyki no i postaram się poprawić :) 

Opublikowano

To nie jest takie proste, już na starcie ci mowie że nikt ciebie nie przyjmie bo ani starannie napisane podanie oraz kompletnie nieznana osoba. W dzisiejszych czasach serwery robi się z bliskimi sobie osobami lub znającymi się już dobre kilkanaście wiosen..

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

rozumiem ale może się uda :) nie chce nikogo oszukać poprostu chcę pomóc ponieważ potrafie coś zrobić i lubie to i tyle może ktoś będzie potrzebował i do mnie napisze :)

Opublikowano

Zmień kolorystykę i czcionkę, bo brzydko to wygląda. :/

Bardzo w oczy razi kolor.

Zarzuć jakąś ciekawym designem oraz ciekawą historią o tobie.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Oj.. słabiutko. 

Zastosuj jakieś grafiki, więcej tekstu, zmień kolory (Lepsze byłby standardowy)

No, to jak na razie tyle. Powodzenia ;]

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

Mało napisałeś...

Osoby które starają się o GM'a piszą podaj 1k słów a nie dostają GM'a.
Myślę ,że musisz napisać więcej o sobie, więcej posiedzieć na mpcforum, nabić więcej postów.
Nic się nie dowiedziałem o Twoich doświadczeniach.
Niestety nie polecam.

Napisz więcej a zmienie zdanie.
Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...