Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa już BOL?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bol powinien działać, dzisiaj grałem przeciwko Katarinie, która grała na 100% na bolu, lub innym wspomagaczu.

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Bol powinien działać, dzisiaj grałem przeciwko Katarinie, która grała na 100% na bolu, lub innym wspomagaczu.

Czasami własnie tak sie wydaje, że ktos gra na bolu czy coś, a pozniej patrzysz na dywizje i no comment xD

Działa boluś? chodzi mi najbardziej o skrypty wbudowane w bola

Opublikowano

sorakaBOT prawie skończone.

kayleBOT jakieś 40% skończona

Nie mam czasu na nic.

A sorakabot będzie działać z volibotem? i czy sorakabot to jest skrypt do bola czy nie? Kiedy mozna sie spodziewać sorakabot?

Opublikowano

ⓘ Our Service Status: BoL Studio: Not Working (needs a small update) :: BoL for free users: Unknown :: Website state: Partially Working (Sorry!) :: IRC Channel state: Unmuted (Aslong as you guys behave ;] ) :: Anticheat: Bypassed :: Welcome to the official Bot of Legends IRC channel! :: Forum rules apply. :: Anticheat information: http://is.gd/jE8kD5

Opublikowano

Juz sie nie moge doczekac kiedy wlacza bola

Jedyne co znalazłem to to:

Free users are not enabled yet, you will see an announcement on the top of the page here -> http://forum.botoflegends.com/ once free users have been enabled.

i heared that we free users get to play today  :) When do you think are we able to play again?^^  

When spudgy wakes up and flicks the switch

Opublikowano

Jak darmowi mogą dostać dzisiaj, skoro dla vipów nie działa.

Opublikowano

Bol działa na nowych fresh plikach z rev.5 między innymi zoom hack jednakże nadpisane pakiety wciąż potrafią bugsplatować pracujemy nad tym obecnie.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...