Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które arty grindować?

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat posiadam odblokowane arty s-51 i lorr 155 50 i nie wiem która linie ruszyć od razu mówię że prawie w ogóle nie gram artą.

Francuskie arty odblokowałem od amx 12t a ruskie od kw 2 która x z tej linii bardziej polecacie i dlaczego oraz jak mi się od vii do tej x bd grało ?

Chodzi mi o przyjemność z gry x oraz jej wykorzystaniem na cw.

Opublikowano

Chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem chodzi mi tylko o te dwie linie która lepsza nie ogólnie jaką linie do arty wybrać

ale jak już zaczołeś offtopic to która linia jest przyjemniejsza amerykańska czy brytyjska?

Opublikowano

Brytyjska...

Top:Jeśli masz wybierać to S-51 na otwarte mapy wyłącznie, Z tych to francuzy ale ogółem żadne, bo te arty X ty nic nie mają prawie fajnego

Obj 261 niski lot pocisków, szybki i szybko ładuje więc z map zabudowanych tupu ruinberg to tylko sniper

Bc to porażka przeładowanie 85 s, dmg na strzał to często 600-700, jest szybki ale jak ładuje jest bezbronny

rób Conqueror Gc

Opublikowano

dobra niech mi ktoś powie jak się gra artą brytyjską vii viii i ix poziomu i temat do zamknięcia + i - tych art

Opublikowano

dobra niech mi ktoś powie jak się gra artą brytyjską vii viii i ix poziomu i temat do zamknięcia + i - tych art

Wyciągasz czołgi za skał i robisz dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...