Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation 3 poradzicie?

Gość FromEjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc dziś namówiłam ojca na Ps3, więc dostanę go na gwiazdę tongue.png

i mam pytanie, na co warto zwrócić uwagę kupując tą konsole? 

Ile by musiała mieć +/- pamięci aby no wiece gry mi ładnie chodziły takie jak Watch dogs, gta V i tak dalej.

A i czy można też grać na PS 3 online czy neta podłączyć kiedy mam Wi-Fi

Bo wiem że na xBox szło;p

I kolejne pytanie jakie gry polecacie na tą konsolę do 150 zł. 

Gry najlepiej, akcji, horror.

Opublikowano

Najlepiej nie kupowac uzywanych konsol. Nigdy nie wiadomo jak poprzedni wlasciciel  uzywal jej. Moze byla dobrze zadbana a moze co chwile sie przegrzewala.

Jesli planujesz kupywac gry na plytach to 160gb+ starczy ale jesli planujesz kupywac gry cyfrowe (nie polecam) to wtedy 320/500gb musi byc.

Kazdy model PS3 moze podlaczyc sie przez Wifi lub kabel.

Co do gier to nie wiem co polecic bo samemu gram tylko w 3 :P Destiny, GTA V oraz Battlefield 4. Gralem w AC Rogue, Watch Dogs, Far Cry 4 i znudzily mi sie zaraz po tym jak kampanie skonczylem.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

A więc dziś namówiłam ojca na Ps3, więc dostanę go na gwiazdę 7444114184739381274420.png

i mam pytanie, na co warto zwrócić uwagę kupując tą konsole? 

Ile by musiała mieć +/- pamięci aby no wiece gry mi ładnie chodziły takie jak Watch dogs, gta V i tak dalej.

A i czy można też grać na PS 3 online czy neta podłączyć kiedy mam Wi-Fi

Bo wiem że na xBox szło;p

I kolejne pytanie jakie gry polecacie na tą konsolę do 150 zł. 

Gry najlepiej, akcji, horror.

Jeśli pamięć to na pewno nie 12gb, bo samo gta online tego nie uciągnie ( sama gra + online ). Zależy ile tych gier chcesz kupić, 320gb starczałoby ( ja mam 500 i mi zostało jakieś 400 czy 300 coś )

Na PS3 możesz połączyć się z Wi-Fi tak jak na PC, wpisujesz hasło itd.

Co do gier to zobacz Resident Evil, GTA V, BF'y, COD'y, seria Assasin's Creed, Watch Dogs, Max Payne 3, seria Borderlands, Uncharted 3, Far Cry 3/4, Dragon Age: Inkwizycja, Destiny, Metro, Thief, Killzone 3, The Walking Dead, Dead Island, Tomb Raider, Payday,  oraz trochę z innej półki - Little Big Planet, Sports Champions ( na move ), FIFA ( jak Ci się podoba to bierz 14 - tania, a 15 to tylko z nowymi składami ), NBA ( jak z fifą ). Ceny niektórych są sporę, ale na allegro kupisz te same w niskiej cenie ( nawet nówki się znajdą, albo jakieś gry z gratisami - kolejnymi grami )

Opublikowano

Dziękuje Wam i jeszcze mam pytanie. 

Jeśli zainstaluje 1 grę i powiedzmy przejdę i ją potem odinstaluje to mogę kuppić wtedy ps 3 slim 160 gb ;)?

Czy nie starczy

Opublikowano

Dziękuje Wam i jeszcze mam pytanie. 

Jeśli zainstaluje 1 grę i powiedzmy przejdę i ją potem odinstaluje to mogę kuppić wtedy ps 3 slim 160 gb ;)?

Czy nie starczy

Nie rozumiem zbytnio pytania. Jak odinstalujesz grę z dysku, to instalujesz nową. Logiczne.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio pytania. Jak odinstalujesz grę z dysku, to instalujesz nową. Logiczne.

To Ty nie rozumiesz xD 

Czy 160 GB mi wystarczy ? 

Opublikowano

To Ty nie rozumiesz xD

Czy 160 GB mi wystarczy ? 

Raczej nikt Twojego poprzedniego posta nie kuma, tak sformułowałeś pytanie...

razor3254 Ci przecież wszystko napisał, jeśli nie będziesz kupował gier w dystrybucji cyfrowej oraz nie będziesz korzystał z PS Plus, to 160gb Ci wystarczy.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...