Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Pytanie na temat rynku

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Chciałbym dowiedzieć się jak odblokować rynek?

Miałem jakieś 1,5 roku temu doładowane kilka razy za 5euro.

Ale teraz słyszałem że jezeli nie doładuje w ciągu ostatniego roku to muszę na nowo,
lecz nie w tym rzecz. Mi chodzi o to czy muszą czekać 30 dni po kupieniu czegoś.

na steamie jak wejdę w rynek to jest napisane:

Rynek jest niedostępny z następujących powodów:
W twojej historii transakcji, w przedziale czasu od 30 dni do roku wstecz, musi figurować potwierdzony zakup i musi być ona wolna od odnotowanych niedawno zwrotów i sporów płatniczych. Aby znieść to ograniczenie...

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Witam. Też mam taki problem, nie mogę zakupić broni ani sprzedać czegoś na rynku, nawet jeżeli doładowałem sobie za 5 euro. Także umieściłem post, ale nikt jeszcze nie odpisał. Jeżeli będziesz miał jakiekolwiek info na temat tego rynku, błędów z kupnem i sprzedażą to napisz. Dzieki i powodzenia :)

Opublikowano

Musisz znów rynek zasilić walutą pieniężną by móc znów mieć odblokowany od daty zasilenia ponownego rynek będzie odblokowany natychmiastowo ( tak powinno być skoro za pierwszym razem czekałeś te 30 dni , to teraz znów skoro ... ale czekaj 1,5 roku ? Tak jakby konto steam straciło ważność doładowania ^.^ ).

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Musisz znów rynek zasilić walutą pieniężną by móc znów mieć odblokowany od daty zasilenia ponownego rynek będzie odblokowany natychmiastowo ( tak powinno być skoro za pierwszym razem czekałeś te 30 dni , to teraz znów skoro ... ale czekaj 1,5 roku ? Tak jakby konto steam straciło ważność doładowania ^.^ ).

czyli teraz wystarczy że doładuje i coś kupie czy jak?:D

Bo nie chce mi się czekać tych 30 dni oO

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

ja wcale nie musialem doladowywac konta steam tylko kupilem jakas gre/dodatek za 10-15 centow i 30 dni czekalem na odblkowanie :P

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

• 1 rok później...
Opublikowano

Rynek jest niedostępny z następujących powodów:

• W twojej historii transakcji, w przedziale czasu od 30 dni do roku wstecz, musi figurować potwierdzony zakup i musi być ona wolna od odnotowanych niedawno zwrotów i sporów płatniczych. Aby znieść to ograniczenie...
  • Logujesz się na Rynek z urządzenia, które nie było chronione przez Steam Guard od 7 dni. Więcej informacji...

zaladowalem konto kluczem z ebay.

nie odblokowalo jak pisze,

kupilem jakas gierke za 23 centy

i dalej nie odblokowalo ?

co teraz zrobic

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...