Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrota urodzinowe, pytanie.

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam identyczny ekwipunek <Poza 1 LF-4 :P >

Wystarczy ci tylko Pet nawet z lvl 4, z kamykiem min lvl 2

W tedy te małe ice zostaną zniszczone lub zranione na tyle mocno by prawie natychmiast je ubić :)

<Robiłem tak dla podexpienia peta z dobijaniem własnym z laserów>

Ja użyłem sposobu na chama :D Biłem go, aż mnie zamroził i odleciał, odpaliłem kamyk i dobijałem ice:D I tak w kółko :D Oczywiście naprawiałem się w czasie zanim do niego doleciałem :P Jeśli jesteś odwarzy to odpal sobie z high tech umiejętność, że leczysz się podczas walki :P Scroll wcale tak mocno nie bije :D Jedyny problem miałem z pierwszymi 10 sekundami, by móc zabić ice :P

Jest jeszcze 2 opcja...Z forum DO

Podlatujesz do Scrolla i bijesz go 10-20 sekund i odlatujesz, by nie rozmnożył ice... Następnie podlatujesz po chwili i lejesz...

Ja dla zabawy robiłem 1 sposobem:D Ale jak tam wolisz xD Szukanie nie boli :p

wLvS201.png
Opublikowano

Problem w tym że nie mam peta :(

A i zapomniałem dodać że wiem jak zrobić żeby mnie nie bił ten boss, nie wiem czy to bug czy tak ma być.

Opublikowano

Skoro sposób z petem nie działa....

Pakujesz sobie najlepsze osłonki na siebie (2-3 generatory od prędkości też nie zaszkodzą> Ulepszasz je je fioletowymi kamyczkami, a żółtymi generator prędkości :P

Taka 1 konfiguracja

A 2 to prawie same generatory prędkości, by na wypadek móc uciec i się leczyć :)

Pierwszą konfiguracje zrób tak, by móc zarówno walczyć i uciekać minimalnie takby cie bili <0 -1.5k> byś mógł pojedyńcze na luzie zabijać :)

W sposób klikasz punkt na mapie i zabijesz te które widać kawałkiem na ekranie :D Gdy ilość ci podpasujesz czekasz jak spłup by je lać :D Wrota są łatwe więc nie musisz się przejmować dmg :/ 3-5k dmg na sekundę to nie jest coś wielkiego...Bez problemu zbijesz minimum 5 i uciekniesz xD

Albo powtarzam po raz 2 -.- Sposób, że go bijesz 10-20 sekund i odlatujesz...By nie pojawiły się nowe ice :/

Taka uwaga jeśli jeszcze nie zauważyłeś ;D

Jeśli zranisz Scrolla i odlecisz naprawia sobie osłonki... Jest to dobry patent, by go spowolnić :P

wLvS201.png
Opublikowano

W tej chwili bije go juz z 40 minut xD ten 2 sposób, niestety skoll sobie oslonki regeneruje, ale mam dużo czasu to ubije ;P jakieś  100k hp mu zostalo teraz

Opublikowano

Oto chodziło w tym 2 sposobie ! ;)

Regeneruje osłonki, lecz NIE życie <No może tylko troszkę trudno było mi zauważyć :P xD> ! :)

Tylko czas jest potrzebny :D

wLvS201.png
Opublikowano

Udało mi się skończyć już wczoraj wrota easy, wrót hard nawet nie będę próbował bo wiem że mi się nie uda :P a tak btw @VRUbel pisałem przecież że problem w tym że nie mam peta, temat można już zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...