Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Java se binary przestal dzialac

szyszuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie ...wlaczam minecrafta  zyczu i instaluja mi sie mody wszystko ok gram sb i mysle a nakrece jakis filmik wciskam f11 (pelny ekran) i gra crasshuje i wyswietla sie blad java se inary przestal dzialac ....

sprzet  i7 4 rdzeniowy 4 GHz, gtx 770, 16 GB RAMU  windows 8.1, MSI

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Zaktualizuj najnowszą Javę przypisaną do Twojego systemu windows i po problemie ;) 

Opublikowano

nie mam pojęci jak załączyć tu ten wycinek musialbym chyba na osting zdjec wrzucac ... no normalnie to wyglada przestal dzialac i jest ytylko opcja zamknij program...doadm tylko ze zauwazylem ze t osie zieje jak mam w tle wlaczonego actiona do nagrywania ;)

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Polecam sprawdzenie kompa czy nie ma wirusów oraz zmianę launchera np. na Crystal Launcher. Zyczu bardzo lubi się crashować. Możliwe też że crashuje dlatego bo program do nagrywania jest źle skonfigowany.

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...