Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

muonline.ph (global)

Witek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lagów brak , ale za to prawie kazdy afk :P

To fak, na non-pvp jest dead MPCforum, ale wejdź na pvp, wyższe lokacje to PK non stop, chyba że trafisz na porę nocną, bo mamy różnice czasową, Filipiny to bodajże GMT+8 (00:03 now). Z jednej strony, jak ktoś gra hardcoorowo to lepiej, bo na wszelakich eventach, boss resp mamy przewagę ;-)

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam zapraszam na serwer fajnie sie gra   drop wypadajek nie jest zly  :P  tak jak kolega mowil  z ren sa jvle  drop jvl nie ejst maly przez  5h mam 4b 2s 2c :P  jedyny minus to  ze polakow malo graaa dlatego serdecznie zapraszam  na serwer    mam juz 125 lvl :D   jak tkos wbije to pisac nick Damianek

Opublikowano

548f20273c1d5.jpg 

Lorencja, i tak na każdym serwerze PvP :-) PvP all time!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Ja raz włączyłem ihack, gdzie pisało o proxy i wyskoczył error GameGuard, więc może masz podobnie? Jakiś program lub coś podobnego?

Opublikowano

Może zrobimy jakąś guild, skoro kilka osób zaczęło grę? ;-)

Opublikowano

Od jakiego lvla jest dostępny RF czy też trzeba wykupić kartę jak na globie?

Karta, 1000 WC.

Opublikowano

300b=1800EC. Może to dużo, ale z czasem leci coraz szybciej, tylko trzeba trochę pograć, być cierpliwym i przede wszystkim - obrać metodę zarobu ;-)

Opublikowano

gilida to dobry pomsysl mam dk dopiero 120 lvl ale mam problemy z clienetem i co jakis czas musze gre reinstalowac moj nick to  Szatan zawsze w grupie razniej i zapraszam na serwer bo bardzo fajny bardzu duzo eventow co prawda nie kazdy kumam ale jest spoko na serwie normalnie ludzie graja nie jest to serwer widmo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niech ktoś z większym lvlem zrobi guild, bo ja dopiero 280, a przydałoby sie coś wymienić/kupić/pt na wyższych mapach zrobić.

Gildia już jest, "kspk" założył, wieczorem poda nick GM'a.

Opublikowano

Jeśli ktoś chciałby zarejestrować sie na ich forum to najlepiej poczekać na pytanie antybota "sampu bawasan ng tatlo ay ilan?"- odpowiedź to 7.

Przeglądałem forum w poszukiwaniu jakichś fajnych itemków. Jak sie trafi to jakiegoś daya+xdmg za 5b sie kupi, xPlatina to już minimum 10b z opcją typu speed. Nigdzie nie znalazłem żeby ktoś sprzedawał wingi 2nd, a takowe by mi sie teraz przydały;/

Opublikowano

Jeśli ktoś chciałby zarejestrować sie na ich forum to najlepiej poczekać na pytanie antybota "sampu bawasan ng tatlo ay ilan?"- odpowiedź to 7.

Przeglądałem forum w poszukiwaniu jakichś fajnych itemków. Jak sie trafi to jakiegoś daya+xdmg za 5b sie kupi, xPlatina to już minimum 10b z opcją typu speed. Nigdzie nie znalazłem żeby ktoś sprzedawał wingi 2nd, a takowe by mi sie teraz przydały;/

Dokładnie, można się w miarę dobrze ubrać ze względu na to iż średnie exc są bardo tanie, w dodatku dropią gwiazdy do 24.12.

UWAGA! Po inspekcji dzisiejszej dropią ribbony, jak wiadomo z niebieskich max drop to xBlack Drg., xSOD i odpowiedniki dla każdej z klas, wiadomo, teraz można się świetnie ubrać, skompletować nawet cały set typu xBlack Dragon+l+DD i to bez super dobrej postaci ;-) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Non stop są jakieś eventy. Najlepszym jak dla mnie na tą chwilę eventem jest extra spawn. Cały icarus jest zawalony spotami po +/-6 moobków aż do poniedziałku. Ponadto dalej dropią, gwiazdki, ribbony oraz candy boxy, a z nich fajne itemki, które mają swoją wartość na rynku tylko trzeba troche sie pohandlować i mieć cierpliwość.

Opublikowano

Siema, dziś zacząłem grać i w sumie ciekawie wygląda. 
Jak jest tu ktoś więcej z DarkMu poza KsPk to się odzywajcie, na DM nick Sauron a tutaj --> HerOinisT

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...