Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam WH na Malestia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarabiasz na wh  ? gg wp .

Ja mam wh i jest to w c**j latwo zrobic , nie udostępniam tym bardziej nie selam

sygna.png

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zarabiasz na wh  ? gg wp .

Ja mam wh i jest to w c**j latwo zrobic , nie udostępniam tym bardziej nie selam

nie? ale warto było na początku :P ~400

owszem, ja nic nie mówiłem że trudno :P tylko na ich ts mówili że ciężko. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@top

Piszcie na PW dogadamy sie w sprawie WH

2 Osoby maja odemnie i są zadowolone :)

\czlowieku ja mam wlasne wh lol

sygna.png

Opublikowano

nie będę udostępniał WH ale wierzcie mi, że nie warto tego kupować bo pewnie jutro i tak pojawi się na MPC ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

\czlowieku ja mam wlasne wh lol

A co mnie to interesuje ziomek ?

@top

Napisz pw dam ci wh nie musisz nic placic :)

i za co te % ...

Na pw juz odpisałem :)

nie było mnie spałem sry.

Opublikowano

@ Topic wszystko czego potrzebujecie znajdziecie na tym forum

1) Bulwersy o to, że ktoś ma a nie udostępnia lub chce zapłaty są śmieszne. Jak idziesz do mechanika z samochodem to też wymagasz darmowej naprawy? Umiejętności się ceni :P Albo poczytaj po forum tematy i się naucz, albo płać albo siedź i płacz :)

2)Dla tych, którzy chcieli napisać "taki jesteś cwaniak, to zrób"

Opublikowano

Dzieci , czekacie az kazdy za Was cos zrobi? Ktos sie pierdzieli ,zeby to zrobic ,a Wy nie robiac nic siedzicie i placzecie ,zeby to udostepnil? Kto 1 doda to na forum jak dla Mnie bedzie błaznem bo dodaje to tylko dla gimbusów którym sie nie chce troche pomyslec, osoby ktore chca juz dawno to zrobily - np Ja ; ) udostepnianie tego rozje$^% gospodarke serwera, tyle odemnie,bo nawet teraz gdy to nie jest dla ogółu dostepne widze pełne m1 botów..

sygna2.png

Opublikowano

@ReziPlayGamesxD Jak widac - nie da sie :)

2xUP Przesiadziales tylko po to ,zeby bocic? To juz nie łaska normalnie bez hacków grać w metka? Widze juz teraz wszystko musi byc easy game. Btw - mam dryg do matmy- zajmuje sie matma, mam dryg do polskiego - zajmuje sie polskim , nie umiesz robic heatow ? To po co sie w to bawisz? Wyślij jakiemus Panu UP Smsa za 10-20 zl i wh dostaniesz ; ) nie to siedz nastepne 2 noce meczac sie i tak nie zrobisz

sygna2.png

Opublikowano

ReziPlayGamesxd mozna zagrac bez chitu , ale jaki jest w tym sens jak polowa biega z wh a polowa nie . To jest chyba logiczne ze ta polowa co ma wh bedzie lepsza od tej co nie ma wh (exp, bossy)

Opublikowano

Tylko ta połowa co ma wh to i tak dostanie w Swoim czasie bana ,a Ty bd miał satysfakcję i nie bd musiał się bać co chwile ,ze ktos Cie podje%^&*

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...