Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka!

Swojego czasu widziałem takiego unikatowego moba zwącego się Dancing lion... niestety od dawien dawna już go nie widziałem... : /

wiecie może czy nadal się spawnuje czy już go na zawsze wycofali???

mój kumpel powiedział że zamiast niego wprowadzili rzekomo jakiegoś "Turtla" (chodzi mi o coś żułwio podobnego z Port Lux), a z racji tego że mi się jakoś nie chce mu uwierzyć postanowiłem spytać fachowców - was... ;P

czekam na odp. w tej sprawie...

Pzdr. :)

Opublikowano (edytowane)

Dancing Lion to był mob-boss. Coś w tym rodzaju, nawalasz pol dnia nie na darmo. Leca wejściówki itp. UCHH, FCHH i niżej. Mi akurat poleciała deska ;d

@EDIT

Prawdopodobnie nie ma już tego mobka. Z resztą dawno nie spotkałem żadnego z nich. Możliwe że usunęli. Trzeba poczytać forum na stronie Cabala Online.

Edytowane przez Beowulf
Opublikowano

ja wiem co to było kolego... ;P

chodzi mi tylko o to czy ktoś wie co się z nim stało i czy jest teraz jakiś jego zamiennik?

@up

aha.... dzięki... ;)

i jeszcze takie pytanko... od ktorego lvla mniej wiecej można przejść plate of honor lvl1? i na którym przechodzi się go z łatwością??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

POH 1lvl jest od 65lvl, pierwsza misja to jest wylocenie "listow"(jakby)z orcow na lidzie, to robisz na 65 nabijajac na nich 67~~68lvl, pozniej czekasz na misje w rsie (invader mechape) itd.....

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...