Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darknet

Zaperr44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakąś alternatywę dla Silk Road? Muszę uzupełnić zapasy heroiny, będę wdzięczny.

Miał powstać silk road 3, może już jest

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy gdy wejdę na tego tora to nie złapie jakiegoś syfu, co mi kompa zamuli albo coś bo nie wiem czy to bezpieczne, a i czy TOR a Deep web to jest jakaś róznica czy nie, bo gdzie indziej piszą tematy o Torze, a gdzie indziej piszą o Deep Webie

Opublikowano

Czy gdy wejdę na tego tora to nie złapie jakiegoś syfu, co mi kompa zamuli albo coś bo nie wiem czy to bezpieczne, a i czy TOR a Deep web to jest jakaś róznica czy nie, bo gdzie indziej piszą tematy o Torze, a gdzie indziej piszą o Deep Webie

No za odpalenie Tora w nagrode żadnego wirusa nie dostaniesz xD

Opublikowano

Tor pozwala przeglądać deep web, bez niego nie ma drugiego. Większość tego co piszą o deep webie to ściema... a strony z mordercami na zawołanie i inne tego typu duperele to scam na bitcoiny

Opublikowano

A tak zapytam, ten cały RED ROOM na tym deep webie jest prawdą czy to tylko fake, aby wymuszać te bitcoinsy, bo nigdzie na necie nie mogłem znalezc filmiku z live jak tam robią tylko jedynie co to tam mówią o tym, a jeszcze chciałbym zapytać o co chodzi z tymi filmikami z jakimiś dziwnymi rzeczami, typu jakieś kurde ludzie w maskach jakoś ubrani albo coś, te osoby co robią takie filmiki to  jacys psychole czy co bo to trochę straszne jest. czyli jednym słowem po co takie filmiku na torze są, mają to pokazać coś czy ktoś się bawi i przebiera za idiote, czy może są to prawdziwe filmiki

Opublikowano

A tak zapytam, ten cały RED ROOM na tym deep webie jest prawdą czy to tylko fake, aby wymuszać te bitcoinsy, bo nigdzie na necie nie mogłem znalezc filmiku z live jak tam robią tylko jedynie co to tam mówią o tym, a jeszcze chciałbym zapytać o co chodzi z tymi filmikami z jakimiś dziwnymi rzeczami, typu jakieś kurde ludzie w maskach jakoś ubrani albo coś, te osoby co robią takie filmiki to  jacys psychole czy co bo to trochę straszne jest. czyli jednym słowem po co takie filmiku na torze są, mają to pokazać coś czy ktoś się bawi i przebiera za idiote, czy może są to prawdziwe filmiki

Weź się idź kurde zapytaj po co to robią, ja pierdo*e ...

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...